מי את סופי לה ז׳ירף...... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ולמה את כל כך יקרה?!?!?!

קיבלנו מתנה מגיסתי: בובת גומי מצפצפת בצורת ג׳ירפה.

מכיון שנאמר לי שהיא משמשת כנשכן היא נשארה בקופסא וחיכתה לשלב שבועז יזדקק לה.
    לפני כמה ימים ראיתי בשכונה תינוק בעגלה שמחזיק את אותה בובה בדיוק. אמרתי לאמא ״אהההה גם לי יש בובה כזאת!״ קשה לי לתאר את הפרצוף המזלזל של האמא. היא ענתה:״זאת לא ׳בובה׳ זאת סופי לה ז׳ירף!!!״.

התנצלתי כי נדמה היה שהעלבתי אותה

"וַיָּקֶם, אֶת-הָעַמֻּדִים, לְאֻלָם, הַהֵיכָל; וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַיְמָנִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ יָכִין, וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַשְּׂמָאלִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ בֹּעַז." (מלכים א', פרק ז)

"ולנעמי מידע (מודע) לאישה, איש גבור חיל--ממשפחת, אלימלך: ושמו, בעז" (מגילת רות פרק ב')
24 תגובות
עמוד 1
  • אני מכירה!!! גיסתי קנתה אותה לפני שנה ב150₪!! מאז כל המשפחה, כולל בעלה מסתלבטים עליה בגלל זה...... סתם להיט חולף לדעתי.
  • 150?!?!?! פשוט הזוי!!!!!!

"וַיָּקֶם, אֶת-הָעַמֻּדִים, לְאֻלָם, הַהֵיכָל; וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַיְמָנִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ יָכִין, וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַשְּׂמָאלִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ בֹּעַז." (מלכים א', פרק ז)

"ולנעמי מידע (מודע) לאישה, איש גבור חיל--ממשפחת, אלימלך: ושמו, בעז" (מגילת רות פרק ב')
  • חחחחחחח לא מכירה את סופי לה ז'ורנל

• מוכר. חברה שלי קנתה לקטנה שלה במחיר מבצע של עובדי החנות ב80 שקל. לא יודעת על מה הרעש..

• אנחנו לא מאמינים בצעצועים צרפתים...
  • זה נשכן
    הצבעים אלו צבעי מאכל טבעיים
    ליהוא אוהב אותה

• כן זה איזה טרנד שממש מפורסם בארה"ב בעיקר, אני אישית לא מבינה מה ההתלהבות

• לא מכירה וטוב שכך

אין לי סף לדברים האלו
    פייס: ortal_hori

• אני דווקא ממליצה בחום

• גולי, יש לי אותה ואני מסתכלת עליה ובאמת לא מבינה...

למה היא כל כך מומלצת? (אני שואלת ברצינות)...

• היה לי כזה שהיתי תינוקות

• חחחחחחח חחחחח חחח לא לא
    את חייבת להעלות את התמונה של בוזי כשהוא רואה את הגירפה הרגילה הזו
    אמאאאאאאא
    זה אומר הכל

" אמא , בחייאת - תביאי את הקרטון שלה - זה יותר מעניין"

• ראיתי פרסומת שלה בפייסבוק בצד , איזה פעם...
    זה צעצוע ישן שעשה קאמבק (רק שבטוח פעם זה היה עולה לירה וחצי או משהו כזה)

גם אם זה היה עולה 10 שח לא הייתי קונה, היא מכוערת ומפחידה. אין לה אישונים!!!
  • חחח מיציייי!!!! הרסתתת!!!

הידעתן שסופי הומצאה בשנת 1961 והיא נראית היום בדיוק כמו אז???

אולי בגלל זה אין לה אישונים....

מיכלי, הפרצוף שלו באמת אומר הכל אבל אני מקווה שהוא יתרגל אליה. רבאק 100 שקל!!!! כואב לי.

• מכירה אבל זה ממש חרטא.

• טוב סליחה על ערבוב הנושאים
    אתמול ראינו סרט המפתח של שרה שקשור ליום שואה
    בקיצור בסוף רואים אמא עם הילדה שלה שמחזיקה את הגירפה המכוערת הזאת
    ושואלים את הילדה לשמה היא אמרת סופי
    אז אמרתי נתי חיחיחי ממש מצחיק סופי זאת הגירפה
    אז בסוף כשהבן אדם ששאל פונה לילדה כסופי אז האמא אומרת לו ״לאאאאאאא סופי זאת הגירפה לא הילדה״

• סיוי, ראיתי את הסרט היום וגם אותי זה שעשע אבל בסרט קוראים לה לוסי

• שמרית
  • תוקן

• לא לוסי זה השם ששרה המציאה לעצמה לא?
    טוב אולי התבלבל לי?

• לא מכירה את סופי

• הצחקת אותי חה חה חה חההההההההה

לא מכירה אבל כתבת ממש טוב

• אמנם אני לא מעודכנת במחירי צעצועים, בובות ושאר הירקות, אבל נראה לי יקר 100 ש"ח!! תני לו כוס פלסטיק חד פעמי והוא יהיה מאושר!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה