היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
האם זה ייתכן שראיתי שאלה על הכריך של להב במאמאזון (אחרי שהשמצת את הקב' הזו) ופה אין אפילו חצי שרשור בנושא!??!??
הלווווו אנחנו היינו פה קודם!!!!!
19 תגובות
עמוד 1
גם אני ראיתי
חצופה [/center]
לא הבנתי...... אני עדיין לא משתייכת לאוכלוסיה תשושי נפש...אשמח להיות חלק מהעיניינים!
מה היא רוצה?
סיון - ככה?!?!?
חחחחחחחח אני מתה פה
חחחחחחחחחחח נראה לי פרסומת אבל למה דווקא בשרשור שלךן
ענבלי מאמזון זאת קבוצה מגעילה שיש בפייסבוק
כל האמהות שם מתחרות מי אם השנה ובכלל יש הודעות מזעזעות ואמהות טיפשות.
מצד שני יש שם מידע שיכול לעזור לפעמים
רעות הזאת גרמה לי כרגע לעשות פיפי מצחוק חחחחחחחחח בחיים שלי לא ראיתי תגובה יותר לא קשורה מזו
חחחחחחחחחחחחחחחחח יש לי פיפי מיכל הרסת אותי יותר "מה היא רוצה"
מממשששששש הזויה ... מי זו ולמה דווקא פה ??!???
חחחחחחחחחחח מיכל חנקתתתתת איך ידעתי שתבוא מישהי ותעיר לי ל זה אז אתן יודעות מה זה לכותל יש אזניים? שמתי לב לרמת ההשפעה שיש למאמאזון ואני מקווה שזה יגיע לאזניים הנכנות ולא אני לא אוהבת את המאמאזון חבורת נשים מתנשאות עם פה גורה שחשבות שהן ייסדו והמציאו את ההורות. ברור שיש גם בנות מקסימות אבל כמעט כל דבר שם גורר ויכוח מגעיל ודוחה.
סיפרתי שם שהיום להב החזירה את ל האוכל מעוך בקופסא וטענה שלא אכלה כלום כי האוכל נפל לה. ואני תוהה איך לא התקשרו אלי אם שמו לב או להב פנתה אליהם והאמת לא אתפלא אם לא שמו לב כמו שלא שמו לב כשלהב גזרה לעצמה את השיער אי אפשר לצפות מגננת וסייעת להיות עם העיניים כל הזמן ל 30 ילדים פשוט בזיון מערכת החינוך!!!!!
סיון, שאלת את להב מה בדיוק קרה? ממש כאב לי הלב לקרוא את זה.
אני חייבת לצייןשמזמן לא צחקתי ככה... אני על הרצפההההה
ומיכל הרגת אותי עם התגובה "מה היא רוצה"...........