סקר מה מככב אצלכם בטלויזיהה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הופ
    ילדות ישראלית
    בייבי
    לולי
    ג'יםג'ם

ומה התוכנית האהובה עליכן?
    אצלי בייבי מככב.
    מידי פעם ילדות ישראלית

והתוכנית הכי הכי הכי - אנריקה הולך לאכול (זה כשהילדה איתי)
    בשבילי - כוח הקצב (מהופ) ... אני אןהבת אותם מאדד ..

13 תגובות
עמוד 1
  • בשבילו זה הופ או ערוץ הילדים.. ספורטאקס בעיקר, סמי הכבאי מייק האביר וכ״ו.. בשבילי זה ויוה,אזל..חדשות.. לא דבוקה יותר מדיי לטלויזיה.
  • בייבי, בעיקר דני ודדי...משום מה אריאנה חולה על הברבורים שלהם
    ונפתחו לנו לאחרונה מלא ערוצים ברוסית אז היא רואה שם את תותית עם דיבוב לרוסית פעם ב...

• בייבי.

וכשהוא שומע שיש פים ופימבה ישר הוא מסתכל לטלויזיה ומתגלגל מצחוק עוד שניה הוא עושה פיפי בחיתול חח

• בועז לא רואה טלויזיה אז זה בעיקר סדרות אקשן... (ערוץ 13 ביס).

"וַיָּקֶם, אֶת-הָעַמֻּדִים, לְאֻלָם, הַהֵיכָל; וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַיְמָנִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ יָכִין, וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַשְּׂמָאלִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ בֹּעַז." (מלכים א', פרק ז)

"ולנעמי מידע (מודע) לאישה, איש גבור חיל--ממשפחת, אלימלך: ושמו, בעז" (מגילת רות פרק ב')
  • דורה ודייגו..יש לי 8 פרקים סך הכל ואני עוברת ביניהם.מהתקופות שנותנים בחגים את התוכניות בחינם.
    אם אני מעיזה להסתכל טלויזיה היא ניגשת לטלויזיה,מכבה את הממיר, מסתכלת עלי עפ חיוך "דורה?" ועושה כן עם הראש.. יענו לא משאירה לי ברירה.
    אני במצב כזה מכבה טלויזיה ואף אחד לא רואה.

• לולי
    הופ
    למרות שאין לי מסך בקיר
    הכל במחשב (פלזמה לכשעצמו)

אני אישית מכורה לארתור חחחחחח (ברור שאין שם)
    אבל נהוראי אוהב בעיקר את השירים

• רק שירים
    וגם זה לא הרבה
    יש לנו דיסקים

• אמממ לילד לא ממש מככב שום דבר (הוא מעדיף סרטונים ספציפים ביוטיוב, שלומדים שם על הא"ב, מספרים, איך פועלים מכשירי חשמל (משהו שראיתי גם מרוב שזה נחמד) זה ברוסית. וכל הגרסאות שיש ביוטיוב לשיר -דה וילס און דה באס (גלגלי האוטובוס)- וכן זה חייב להיות באנגלית. בשפה אחרת הוא לא שומע את השיר הזה.) .

הוא משחק בבית ואני ובעלי רואים את כל התכנים של לולי. ככה הילד מעסיק אותנו שלא נפריע לו. תוהים איך דביבוני בונבוני יכול לגדול חזק כשכל מה שהוא אוכל זה מלפפון?!!!!? כולם שם צמחונים עם צליאק בלולי הזה.
    בעלי מתעב את מיריק שניר עם החמשירים ה"גאונים" שלה
    כשאני מכינה לאכול אני שרה תפודים תפודים תפודים קטנים.
    בקיצור שטפנו לעצמינו את המח לא ברור למה........
    כנראה רצינו פעם לראות מה מראים היום לילדים... ונתקענו.

כשאנחנו כבר קולטים שאין שום ילד בסביבה ואנחנו משום מה בוהים בלולי הזה
    אז אני על ערוץ 10 או 2, ערוץ הבריאות (כשבעלי משמרת לילה) ,
    ובעלי רואה נשיונל ג'אוגרפיק או היסטורי (המכונה אצלינו בבית גם כ HITLER TV)
  • לוקאס רואה כל הזמן ניק ג'וניור ולפעמים דיסני.
    במיוחד הוא אוהב את אומי זומי טיוי ודורה. וכל יום בשעה חמש הוא לא מוותר על התוכנית של הערוץ הפיני הממלכתי "פיקו קקונן PIKKU KAKKONEN שזאת תוכנית שקיימת כבר משנות השיבעים בערוץ הזה וכל ילדי פינלנד גדלו וגודלים עליה...

אני ממש אוהבת את RAISING HOPE ו-PERSON OF INTEREST

• הופ ילדות ישראלית בייבי ולולי - ליאם
    אליאן כמעט ולא
    אוריה הופ ווי או די בהוט יאנג

• אצלנו ניק ג'וניור - דורה, דאגו, אומי זומי וכו'
    הוא גם אוהב לראות את מותק של פסטיבל 1 בvod
    וכמובן, מושפע מאחיו הגדול, ורואה נינג'גו, פאואר רינג'ר ועוד כאלה, אגב, מבקש את זה גם כשעומר לא נמצא..
    אני עכשיו רואה את עקרות בית נואשות!
    אני בעונה 6 ונהנית!

אגב, עד עונה 9 הנוכחית, מאוד אהבתי את האנטומיה של גריי, אבל העונה הזאת ממש לא משהו. בעלי הוריד לי את 2 הפרקים האחרונים ועדיין לא ראיתי. הכל כי לקחו לי את מארק סלואן החתיך! למההה??

• לולי
    יש את קוף אחרי בן אדם
    ויש ערוץ שירים לילדים

• הופ ילדות ישראלית
    עמית עוד לא בקטע של תכניות אלא יותר בשירים
    וכשיש משהו בלי שיר- סיפורים או משהו כזה היא תופסת עצביםםםםםםםםםם

ובלי קשר... מתה על כוח הקצב- השירים שלהם מעולים!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה