מחפשת עזרה בפירוגון למסירה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני חייה בחו"ל והתבדתי לגלות שהתרופות פריון כאן מאוד יקרות. אני כבר מעל 3 שנים מנסה לסיים הריון תקין ועברתי כבר 6 הפלות ומצבנו הכלכלי נפגע קשות בעקבות כך וכיום אנחנו לפני ivf שעולה כמה אלפי דולרים שלקחנו בשבילם הלוואה.
    תרופת הפירוגון עולה 600$ למחסנית ואנחנו מנסים להמנע מהלוואה נוספת לצורך קניית התרופה.
    אשמח אם יש למשהי למסור לי.
    ניתן לפנות אלי במייל [email protected]
    תודה והבצלחה לכולנו
4 תגובות
עמוד 1
  • חמודה קודם כל המון בהצלחה! דבר שני, איך התרופות יגיעו אלייך? הן אמורות להיות בקירור...

• ציטוט:
    פורסם במקור על-ידי jesy

חמודה קודם כל המון בהצלחה! דבר שני, איך התרופות יגיעו אלייך? הן אמורות להיות בקירור...

תודה
    עשיתי נסיון עם חברה אחרת שהביאה לי ללא שום בעיה את חלקן הגדול של התרופות בציידנית עם קרחומים.
    מקווה שגם הפעם זה יעבוד, ובינינו כל אישה שלישית עושה טיפולים נראה לי שהם כבר מזהים את כל התרופות שלנו בבידוק הבטחוני ...חחח
  • ציטוט:
    פורסם במקור על-ידי michal5005
    ציטוט:
    פורסם במקור על-ידי jesy

חמודה קודם כל המון בהצלחה! דבר שני, איך התרופות יגיעו אלייך? הן אמורות להיות בקירור...

תודה
    עשיתי נסיון עם חברה אחרת שהביאה לי ללא שום בעיה את חלקן הגדול של התרופות בציידנית עם קרחומים.
    מקווה שגם הפעם זה יעבוד, ובינינו כל אישה שלישית עושה טיפולים נראה לי שהם כבר מזהים את כל התרופות שלנו בבידוק הבטחוני ...חחח

ושכחתי לציין שיש לי חברה שמגיעה עוד שבועיים ....מזל
  • אוקיי, לי נגמר הפיורגון ועברתי למשהו אחר, אבל כדאי לך לפרסם בפורום השכן של פוריות

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה