-
קודם כל מזל טוב על חודש תשיעי!
הרשמה לבית חולים בירושלים זוהי פרוצדורה עבור בית החולים, הם רוצים לדעת מראש כדי להיות מוכנים אם צפויים עומסים.
אין חובה להירשם. כלומר, הם יקבלו אותך גם ללא הרשמה, ומצד שני גם אין אחריות שאם נרשמת את אכן תוכלי ללדת בבית החולים אליו נרשמת.
בלידה הראשונה נרשמתי להדסה עין-כרם, ועם צירים ופתיחה של ארבע שלחו אותי משם ואמרו שאין מקום, נסחבתי בכוחות עצמי להדסה הר הצופים, כשבחוץ גשם זלעפות. הרגשתי חסרת אונים, עצבנית ומושפלת!
תכלס אם לא מדובר בלידה פרטית אז הכל עניין פסיכולוגי בעיני. תאמיני לי שכוווולם יגיעו היכן שרק תהי, גם אל אוסטרליה הם יטוסו על טיל כדי להיות שם בשבילך. יהיה להם קשה להגיע? מה לעשות....יתגברו! לפעמים יש דברים שאי אפשר לתכנן, לא על הכל יש לנו שליטה בחיים... בהחלט כדאי לעשות סוויץ' בראש ולחשוב על בית חולים נוסף בקירבת העבודה, על כל מקרה.
בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
בייבי
פייס: ortal_hori
-
היי, דבר ראשון - אבל שתהיה לידה קלה
-
אורטל בדיעבד היה מזל שלא התעקשתי (לא שזה היה עוזר...)
באותו הלילה היו שם 64 לידות, כך סיפר לי הצוות בהר הצופים.
מה שכן הלידה היתה מאוד מאוד קשה,
ולכן בפעם השניה שילמתי על לידה פרטית אצל פרופסור יגל בהר הצופים.
-
סחטיין עליך!
הוא מדהים הרופא הזה
כמה עלה לך? אני סקרנית
פייס: ortal_hori
-
ברור שאני לוקחת בחשבון את הסיכון של לנסוע מהעבודה עד לירושלים אבל עניין אותי לדעת מבחינת האמבולנס אם יש לו איסור לקחת אותי כזה מרחק או שזה בחירה שלי.
-
המון כסף,
אם זכור לי נכון בסביבות 8000
זה משתנה אם מדובר בחג/שבת.
אבל שווה כל פרוטה וכל כסף שבעולם, ובעז"ה בלידה הבאה אני מתכוונת שוב פעם להרשם, אני חוסכת לזה כבר מעכשיו. הבנאדם קוסם, פשוט כך. יצאתי מהלידה ללא מילים, אין לתאר באיזה קלות זה עבר. שתי לחיצות והופ בחוץ.
-
אם חשוב לך לדעת (לא שיש לך ברירה אחרת אם תצטרכי אמבולנס או אם יהיו פקקים) תתקשרי 101 ותשאלי אותם.
יעל, אמא של יונתן ואיתמר
-
אורטל תיקון טעות-
עלה בסביבות 8000 כל בדיקות ההריון והלידה,
את הכל הכל הכל עשיתי דרך השר"פ, כולל בדיקת מי שפיר במהלך ההריון, כל האולטרסאונדים, וייעוץ אצל זיהומולוג.