היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בוקר טוב בנות אני עושה לבעלי מסיבת הפתעה ליום הולדת וכל שנה משהו אחר השנה החלטתי לעשות יום הולדת למבוגרים גילאי 30-40 כמו של ילדים והכוונה: מסיבת פיג'מות (אנחנו חברה מאוד מגובשים כמה זוגות וספרתי להם וכולם התלהבו) אז התוכנית היא כמו שכתבתי מסיבת פיג'מות כאשר יושבים על מחצלות ופופים וכריות אני מביאה טאבון ועושה להם פיצות ופוקצות בטאבון עם סלטים חיים ושולחן קינוחים כאשר בשולחן יהיו 2 עוגות שונות, מפל שוקולד, כל מיני גומי, תפוחים כמו ביום העצמאות וקצת חטיפים הרי אמרנו יום הולדת כמו ילדים. והתוכנית היא: 5 אבנים, דוקים, שש-בש, דמקה, שח-מט, סולמות ונחשים, ועוד. אני גם מביאה ערכות להכנת עפיפונים וכל אחד יעשה לו עפיפון לילדים שלו ויקשט אותו. גם אני עושה להם חבילה עוברת שהמשימות הם: קפיצה בשק דילוג, לסובב חישוק סביב הגוף, לקלוע למטרה, ועוד בקיצור להחזיר אותם קצת לילדות. אז בעצם למה אני משתפת אותן, אתם זוכרות שהיינו ילדות אז קבלנו ביום ההולדת שקית הפתעה אז מה כדאי להשים להם בשקית הפתעה כשהולכים הביתה. (חחחח) תודה למי שקראה עד פה ומשתפת פעולה.
15 תגובות
עמוד 1
אחלה רעיון
רעיון מקסים מקסים מקסים. אולי משהו אירוטי? איזה צעצועון או סוכריה בצורות מעניינות
איזה רעיון יצירתי
חמוד
רעיון חמוד ברמות
ענבר - גם אני חשבתי על משהו בכיוון של "הפתעת סקס"
יאווו איזה רעיון מאלףףףףףףף
אני הייתי שמה להם מזכרת מהיומולדת עם איזה כיתוב נחמד פייס: ortal_hori
דניס, אני שומרת מסורת לא ממש דתיה ודרך אגב שנה שעברה עשיתי לו יום הולדת ערב קזינו ובינגו כאשר הפרסים היו משחקים מחנות סקס
אז יאללה מה הבעיה?! תחלקי שקיות הפתעה ע מתנת סקס
איזה רעיון מהמםםםם
אהבתי את הרעיון
את יכולה לשים בשקית בועות סבון (ילדים מתים על זה) וגם במבה, בייגלה, ביסלי וסוכריות הכל מעורבב ביחד (נכון שזה דוחה שהם חוזרים עם כזה דבר, מי רוצה לאכול ככה?
איזה כיף!! אחלה רעיון ליום הולדת!!
גם אני הייתי הולכת על שקית כמו שהילדים מקבלים: וופל, טופי, הפתעה כמו בועות סבון, בלון לא מנופח...
סחטיין על הרעיון!!!!!!!! מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!