היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מתי הילד/ה שלך התחיל/ה לזחול לראשונה? האם דילג/ה על השלב הזה? האם זחל/ה קודם על 6 ורק אח"כ על 4? מתי התחיל/ה ללכת?לעמוד?
אני קצת מוטרדת
7 תגובות
עמוד 1
שלי התחיל בין 7-8 חודשים זחל הרבה זמן גחון על הבטן הכוונהולקראת 9-10חודשים עלה על 6
היא מראה סימנים? מנסה לזחול אולי אחורה?
בסביבות גיל 6 או 7 חודשים קודם גחון ואז על 4 בגיל 8 או 9 חודש לעמוד ובכמעט שנה ללכת
היא מנסה למשוך את עצמה קדימה ולא מצליחה אז היא מתגלשת אחורה קצת היא עושה תנועה עם הרגל של רוצה להתקדם אבל לא מרימה את הטוסיק
__ מעיין קטנה שלנו את המתנה הכי יפה שיכולנו לקבל... __
"ההחלטה ללדת ילד היא כבירה. זו החלטה שכל חייך, יהלך ליבך מחוץ לגופך"
אני זוכרת שלי אמרו לנסות לחמם את הבית ולהוריד גרביים /מכנס הרבה יותר קל בלי
תמרי היתה בטטה
קפוץ
זה מאד שונה מילד לילד אצלי הגדולה התחילה לזחול בגיל 11 חודש אחרי חודש כבר נעמדה ובגיל שנה וחודשיים ללכת הבן שלי בגיל 4 חודשים כבר התיישב בגיל חצי שנה נעמד ובגיל תשעה וחצי חודשים ללכת הקטנה שלי התחילה שבוע שעבר זחילת גחון והיא כבר יושבת לבד אין לך מה לדאוג יש גם ילדים שמדלגים על שלב הזחילה