אמהות לתינוקות בני שנה וחצי +- - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עופרי אוטוטו בת שנה ו5 :)
    ב"ה היא מתפתחת מצויין! היא כבר רצה! ומברברת שטויות ויש לה יחסית הרבה מילים (הרוב בצרפתית).היא אפילו מצליחה להדביק מדבקות לבד!! :)
    הבעיה העיקרית שלי איתה היא המשחקים...
    הכוונה היא שאין לנו הרבה משחקים בבית (ילדה ראשונה וזה...) ואני לא בדיוק יודעת מה לקנות לה.
    יש לנו בבית: מלא בובות פרווה, לגו, משחקי הרכבה, טלפון, ברווזים שמושכים בחוט והם נוסעים ועושים קולות...לוח עץ עם עיגולים שצריך לשים כל עיגול במקום (היא עושה את זה מעולה) וגם לוח של חיות. ספרים שונים (חיות עם פרווה וכו', הזחל הרעב וכו') מדבקות, צבעים, ברבצק (השבוע בע"ה אקנה לה שולחן ונתחיל לעבוד עליו:) בימבה, שולחן פעילות.

נמאס לה מהמשחקים האלה! היא מכירה את כולם ואת רובם כבר יודעת לעשות וזה משעמם אותה.
    מה עוד אפשר לקנות?
    איזה משחקים יש לכם בבית?
    במה הילד שלכם ממש אוהב לשחק?

אני מחפשת לקנות לה חרוזים גדולים להשחלה אבל לא מוצאת באף חנות

4 תגובות
עמוד 1
  • אני קניתי לבת שלי את המשחק המפתח להתפתחות ממש ממליצה
    גם מצאתי חרוזים גדולים להשחלה בבזאר מיטל (יש בירושלים )
    מלא ספרים - היא מאוד אוהבת
    יש לנו מלא כלי בובה ואיבזרים
    גם קניתי לה הלוטו הראשון שלי ומשחק הזכרון הראשון שלי
    אבל זה לגיל קצת יותר גדול משל הבת שלך

את יכולה לקנות לה מלא סוגי מדבקות ולעשות איתה יצירות
  • מה זה המפתח להתפתחות?
    אביזרים של מטבח וזה זה לא מוקדם עדיין? יש לה פירות מפלסטיק היא אוהבת לאכול אותם ולהאכיל את הסובבים

• לי יש כלי מיטבח הן ממש ממש אוהבות ומשחקות יפה

• פאזלים
    השחלות
    מפתח התפתחות זה משחק כמו פטריה לוח כזה עם חורים שצריך להכניס את החלקים לתוכם
    אבזרי מטבח זה מעולה
    מטפחות
    לצייר בצבעים, גואש, גירים
    להדביק עם דבק אמיתי גזרי נייר צבעוניים על נייר
    בימים החמים לעשות מקלחת לבובות עם אבזרים כמו סבון שמפו מגבת טוש ( כמו פינת ניקיון בגן)
    בצק
    חימר
    לחתוך קופסאות מטרנה לצורות ולאסוף לה לקופסא את הצורות המתאימות - לא חייב רק עיגול ריבוע או משולש אלא גם דברים לא סטנדרטים

וכמו תמיד יש לי את הרעיונות התחושתיים שלי
    מה שנקרא המלוכלכים
    אם תרצי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה