דחוף - שאלה על אבטלה מי שיודעת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • התפטרתי!!
    אנחנו עוברים דירה באוגוסט, למקום שרחוק יותר מ40 ק"מ...
    אז בעיקרון מגיע לי לחתום אבטלה,
    אבל היות וביקשתי לעבוד עד 15:30 אחרי החופשת לידה - פתאום ראיתי שהורידו לי בתלוש מזכורת את אחוזי המשרה ל88%
    אז אני אוכל לחתום אבטלה??
    [
10 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל בשעה טובה

• בטח שתוכלי.
    עד מתי תעבדי?
    לדעתי מגיע לך לחתום אחרי שאת עוברת, במקום אליו עברת....

• עם את התפטרת בעצמך ולא פיטרו אותך כן מגיע לך ולכול מי שמתפטר ועבד מעל שנה אבטלה אך רק אחרי 3 חודשים כלומר את מתחילה לחתום ישר אבטלה ואת הכסף תתחילי לקבל אחרי 3 חודשים וזה במדינתינו ניקרא (עונש על זה שהתפטרת) כן כן חוק דפוק ביותר..לגבי זה שאת עוברת רק באוגוסט והתפטרת מעכשו גם בלשכת תעשוקה יכולים לבוא בטענות שזה לא ניחשב..בהצלחה
  • אני הודעתי שאני עוזבת אבל בפועל אני יעזוב רק ביולי..
    ואני יכולה לחתום אבטלה כי אני עוברת למקום מרוחק יותר מ40 ק"מ ממקום מגוריי,
    בקטע הזה אני בסדר..
    השאלה אם אני לא נדפקת מזה שהורידו לי אחוזי משרה
    [
  • ממה שאני מנסה להבין באינטרנט זה לא משפיע אבל אני לא בטוחה תנסה להבין כאן משהו:

http://www.lawforums.co.il/ObjDoc.asp?PID=898&OID=137507&docMode=print&oType=3

• מותר לך להתפטר בתוך שנה אחרי לידה ע"מ לטפל בילד וזה נחשב כאילו שפיטרו אותך ואז את כן יכולה לחתום אבטלה.

מירי, אמא לארבעה מדהימים!!!
  • מירי יש לך טעות - מותר להתפטר עד 9 חודשים אחרי לידה

• בכל מקרה מקבלים 75% מהשכר כדמי אבטלה, גם עבדת אם 88% וגם אם 50% משרה.

• אני לא יודעת לגבי האבטלה (אף פעם לא חתמתי), אבל נראה לי שמגיע לך "בשעה טובה"
  • האמת שאני שמחה בשבילך שהתפטרת
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה