-
סושי
-
קרמבו ומיונז (למרות שאני אכלתי את שניהם ב2 ההריונות שלי)
יעל, אמא של יונתן ואיתמר
-
קרמבו? למה אסור?
אני יודעת שעשוי מביצים אבל לא ביצים חיות..
ומיונז צריך לוודא שהוא טרי
-
אסור פטה כבד
מיונז מותר אבל לא ביתי
-
סושי, מאכלים שעשויים מחומרי גלם שלא בושלו כמו שצריך (דג/בשר נא, ביצה חיה)
נבטים סיניים שלא בושלו (חשד לאיזה רעלן) - לכן כדאי להזהר עם אוכל סיני
מיונז ביתי (שוב, בגלל הביצים החיות... מיונז תעשייתי מפוסטר אז אין בעיה)
חלב וגבינות לא מפוסטרות (הגבינות במעדניות מפוסטרות, מדובר רק בגבינות ממחלבות פרטיות שספק אם פוסטרו כראוי)
מוסים וקצפות על בסיס ביצים חיות...
מיצים טבעיים בדוכנים שלא עברו פיסטור, מחשש לחיידקים ורעלנים...
-
קופאין וכל הגבינות כם העובש (למרות שאין מצב שאני ייגע בזה בכלל)
-
סושי למרות שאכלתי וביקשתי שלא יגע בדג חי
-
אני אוכלת שוסי צמחוני (בלי הדג, רק עם ירקות).
כמו שרשמתי בהודעה הקודמת, אבוקדו עושה גזים, גרגירי חומוס וחומוס בכלל עושים גזים
כבד - לטגן אותו טוב טוב טוב - וגם, לא לאכול הרבה ממנו
-
מיונז מהסופר מותר, יש שם ביצים מפוסטרות
אמא שלי מכינה מיונז חשמלללללללללל בבית ואני נמנעת!!
-
פסטרמות מותר- זה עובר בישול!!
עם נקניקים יש יותר בעיה...
-
אמא אווזה קרמבו מותר בהחלט
אסור דג נא בשר נא...
[/center]
-
וואי כמה דברים.. אני שמחה שמיונז של תלמה מותר.. אני אוהבת.. פסטרמה? מה הבעיה איתה?
-
אני לא כלכך מקפידה האמת
לא אוכלת רק ביצת עין , בשר לא מבושל טוב וסושי .
כל השאר - מוסים, פסטרמות, טןנה , -אוכלת גם אוכלת
-
תה פטל, תה נענע / שיבא, תה סירפד - לפחות עד לקראת סוף ההריון - מכווץ רחם ומעודד צירים.
מוסים למיניהם - כי זה עם ביצים חיות
להמעיט בקפאין
-
לגבי התה באמת שמעתי שלא מומלץ מנשים מבוגרות וחכמות
-
מה עם אוכל תאילנדי?
-
האם אסור לאכול את כל הדברים האלו גפ בשבועות הראשונים להריון?