פס שנעלם לו... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בננות חייבת את עזרתכן דחוףףףףף!!!!

אז ככה היום אני אמורה לא לקבל מחזור..היה לי דחף עז לעשות בדיקת הריון אז בדרכי מהעבודה קניתי ערכה קליר בלו, למי שלא מכירה בחלון התוצאה צריך להיתקבל סימון של פלוס כלומר פס אנוכי ופס אופקי,מיד שטבלתי את המקלון הופיע לי פלוס אחד חלש יותר והשני חזק אבל בבירור רואים שזה היה פלוסס,מאודדד היתרגשתי רעדתי כימעט בכיתי חחחח

אני מסתכלת עכשיו על המקלון והפס ממש כימעט נעלם עברו עשרים דק מהבדיקה ובהוראות שימוש היה רשום לא להיתייחס לתוצאות יותר מ10 דק שעברו..

אז מה קורה פה?? איפה הפס??
    מישהי נתקלה פעם במקלונים האלה??

אני בהריון או לא???

h4
14 תגובות
עמוד 1
  • ענית לעצמך על השאלה
  • אני פשוט הבנתי שהקליר בלו לא הכי אמינים בגלל זה אני שואלת.
    h4
  • הכי פשוט
    תעשי בדיקת דם מחר
    הכי בטוח הכי אמין
  • יש בדיקות שאחרי כמה דקות הפס נעלם
    לא להבהל, כמו שהציעו לך, תנסי מחר שוב
    ותעדכני!

בהצלחה

• הבנות כבר ענו לך, לדעתי מגיע לך מזל טוב! וכמובן שגשי לעשות בדיקת דם

• מזל טוב חמודה:)הפס דוהה ככל שעובר הזמן אני שמרתי את המקלון שלי עד חודש חמישי שאז בכלל לא ראו כלום..
    בהצלחה

• תודה בנות, יש לי למחר בדיקת דם אני עוד לא מרשה לעצמי להאמין כי אנחנו כבר יותר מחצי שנה מנסים ומפחדת להיתאכזב...אעדכן בקרוב

תחזיקו לי אצבעות :)

h4
  • תודה בנות, יש לי למחר בדיקת דם אני עוד לא מרשה לעצמי להאמין כי אנחנו כבר יותר מחצי שנה מנסים ומפחדת להיתאכזב...אעדכן בקרוב

תחזיקו לי אצבעות :)

h4
  • נונה, שיהיה מלא בהצלחה!
    יש תוצאות מהבדיקת דם כבר?

• למה לקנות בדיקה שמלכתחילה יודעים שהיא לא אמינה?
  • בנות בטא 26 , ממש גבולי מה זה אןמר? הריון כימי??

h4
  • זה נמוך אבל אולי בדקת מקודם מדיי.
    ממליצה לבדוק שוב עוד יומיים ולראות הכפלה.
    מאחלת לך תוצאה מדהימה!!!!!!!!!!!
    כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

• מסכימה עם פנינוש...

בשורות טובות
  • תודה בנות אין כמותכן!!!

h4
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה