לגבי תזוזות וכאבים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לפי ה us האחרון לפני כ 3 שבועות צבי צב היה עם הראש למטה ... והייתי מרגישה בעיטות למעלה .
    סבבה .
    פתאום בשבועיים האחרונים כל הבעיטות הן לצדדים!!! כאילו קורע לי את הבטן מבפנים ולצדדים (ימין או שמאל לא משנה)
    לא הבנתי - הוא מנסה להתהפך לי?
    ואם לא - אז איך אני גם מרגישה לחצים למטה וגם לצד שמאל .... הוא באלכסון??? איך יש לו מקום?

7 תגובות
עמוד 1
  • ממי הוא פשוט גדל עכשיו הוא מעוגל ומקופל ובהחלט הגיוני להרגיש הכל בצורה לא הגײַונית
  • הגיוני שזה כלכך כואב שאני צריכה ללחוץ כנגד???

• הגיוני מאוד מתוקה

גם לי היה ככה. היא הייתה עם הראש למטה אבל עם בך או עקב בתוך הצלעות שלי במשך שבועות ואני הייתי בוכה מעינויים

הוא גדל ומתפתח וזה טבעי הלחצים

מה את רוצה נוח לו שם... חם, נעים שקט..
  • קרה לי המון עם נהוראי
    היה מוציא יד ואני הייתי מכניסה
    ממש לוחצת על היד שתכנס בפנים יוו, כואב

• גם לי היה את זה עם מעיין היא היתה עם הראש למטה אבל הרגשתי בעיטות ותוזות עד שהדפתי אותם מרוב כאבים !!
    אבל סך הכל זה תענוג זה מראה על חיוניות 555!!!
    __
    מעיין קטנה שלנו את המתנה הכי יפה שיכולנו לקבל...
    __

"ההחלטה ללדת ילד היא כבירה. זו החלטה שכל חייך, יהלך ליבך מחוץ לגופך"

• אצלי בול אותו הדבר כמו אצלך...
    בבדיקה האחרונה ב-20.3 הוא היה עם הראש למטה.
    בעיטות אני מרגישה בצדדים של הבטן. ממש הכל זז שם, אבל מצד שני אני מרגישה גם תזוזות, לחצים ודקירות שם למטה...
  • תודה בנות הרגעתן אותי

גם הדס הכאיבה לי בזמנו
    אבל לא ככה .. כאבים אחרים ....

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה