סקר: את ואחותך ... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עד כמה אתן קשורות? עד כמה אתן משתפות אחת את השנייה בכל מה שקורה לכן?

אחותי הקטנה (22) היא ה-חברה הכייייייייייייייי טובה שלי בעולם כולו.
    והיא יודעת הכל עליי...
    וכשהיא אמרה לי הנהההה תראי יש לנועם כתם בטוסיק המהממם שלו.

אז אמרתי... כן אני יודעת גם לגולן יש.

והיא אמרה לי "למה אני חייבת לדעת את זה?"

מה רע בזה?

24 תגובות
עמוד 1
  • אין לי אחות
    יש לי אח אחד שקטן ממני ב4 שנים
    אנחנו מאוד קשורים, הוא כמו עוד בן בשבילי
    הבנות שלי הן כל עולמו,
    קונה להן בלי סוף
    האמת שכשהייתי רווקה תמיד פינקתי אותו במה שרצה

• נופר בהצלחה בבדיקה
  • אחותי גדולה ממני ב 8 שנים
    אנחנו מאוד שונות אחת מהשניה ממש הבדל של שמים וארץ
    לצערי אנחנו לא בקשר כל כך טוב בגלל מקרים שקרו בעבר

• חחחח הרגת אותי
    [/center]
  • יש לי שתי אחיות, אחת בת 27 ואחת בת 17. שתיהן קשורות אליי מאד! הגדולה יותר ילדה שבועיים לפני, הייתי איתה בחדר לידה בחלק גדול מהזמן והקטנה בדיוק בשלב שהיא מתייעצת איתי על כל מיני דילמות של נוער (צבא, לימודים, וכו׳).

בקיצור, אחיות או לא להיות

"וַיָּקֶם, אֶת-הָעַמֻּדִים, לְאֻלָם, הַהֵיכָל; וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַיְמָנִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ יָכִין, וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַשְּׂמָאלִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ בֹּעַז." (מלכים א', פרק ז)

"ולנעמי מידע (מודע) לאישה, איש גבור חיל--ממשפחת, אלימלך: ושמו, בעז" (מגילת רות פרק ב')
  • אני סנדוויץ בין אח גדול לאחות קטנה.
    עם שניהם אני ביחסים טובים, אבל אחותי הקטנה ממש חברה טובה שלי, אני משתפות אחת את השניה בהכל, תמיד היינו יוצאות יחד, מחליפות בגדים. כל מה שאפשר !!!!!!!!
  • יש לי אחות אחת , גדולה ממני ב 4 שנים, אנחנו מאוד שונות אחת מהשניה

בקשר טוב מאוד מדברות כמעט כל יום בטלפון, אבל לצערי אני לא מצליחה להפוך את הקשר לחברות כי אני לא מסתדרת עם האופי שלה
    זו נקודה רגישה

• אחותי בת 6 והיא בהחלט אחת מהילדים שלי..

אבל אחי שאחרי אנחנו מאוד קשורים אחד לשני
    ובכללי אני 'ממונה' במשפחה על אירועי גיבוש
    עושה להם שבת בחודש כולם ביחד אצלי/יוצאים לצימרים או משהו כזה

אני חושבת שלטפח את הקשר עם בני המשפחה ולגבש את כל האחים זה הצעד הכי טוב שעשיתי...
    "אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא..."
  • לי יש שלוש אחיות ושלושה אחים.
    אנחנו בקשר מעולה מעולה מעולה.
    בעיקר עם אחותי שקטנה ממני בשנה ושמונה חודשים וגם מגדלת ילדים קטנים ואנחנו מדברות שעות כל יום למרות שהיא לא גרה כל כך קרוב אלי...

מירי, אמא לארבעה מדהימים!!!
  • אין לי אחיות, יש לי רק אחים בנים, 3 חתיכים הורסים
  • מצד אמא שלי יש לי אח בן 32 ואחות שבחודש הבא תהיה בת 34.
    למרות הפרשי הגילאים בינינו אנחנו מאוווודדדד קרובות היא משתפת אותי בהכל ואני אותה , יותר מזה היא עזרה לי המון עם הקטן קמה בשבילו בלילות כשהייתה פה (היא גרה רחוק) ואני לה עם שלה.. ובעזרת השם כשהילד הבא שלה יוולד אני מתכוונת לעזור לה בדיוק אותו הדבר (:
  • אין לי אחיות, רק 2 אחים צעירים ממני. עם אחי הקטן הייתי בקשר טוב יותר אבל לאחרונה פחות. אבל גיסתי (הנשואה לאחיו של בעלי) היא החברה הכי טובה שלי ואנחנו כבר מזמן מגדירות את עצמנו אחיות :) גם אחותו הקטנה של בעלי מדהימה ואני משוגעת עליה, היא האחות הקטנה שלנו גם :)

• אין לי אחות, ותמיד רציתי.

• יש לי אחות אחת בת 28 וחצי.
    אני אוהבת אותה אבל לא בקשר יומיומי איתה,לפעמים מרגיש לי שהיא אינטרסטית וכל הזמן בתחרות איתי על המשקל

• יש לי שלוש אחיות קטנות ממני
    בהפרשים של שנה וחצי כל אחת...
    אנחנו חברות הכי טובות בעולם
    (יש לנו קבוצה בוואטאפ וכל היום אנחנו חופרות)

כשהיינו קטנות גם היינו חברות טובות
    ובעיקר שימשנו אופוזיציה מול אמא שלי (ששימשה בתפקיד רודן

• אני כמו מיטל זה נושא קצת רגיש אצלי
    יש לי אחות אחת שנתיים גדולה ממני שאנחנו בקשר אבל לא חברות טובות מי יודע כמה למרות ששתינו רוצות, אבל לא יוצא... אנחנו התחתננו עם גברים שונים מידי, בקיצור אני לא כל כך סובלת את גיסי ואת מה שהוא עשה ממנה...עצוב לי... מקווה שלשירי יהיה יותר טוב ממני

לורנה

• יש לי אחות גדולה -שנתיים הפרש רבנו כל הילדות! יש לנו אופי ממש ממש שונה
    אחותי הקטנה -שש שנים הפרש היא מחוברת אליי לוריד אני חולה עליה! ושהיא עוד היתה בקריה היא ישנה אצלנו מלא היה לה פה חדר תמיד:) אנחנו יכולות לשבת בבית קפה כמו חברות ולחפור :)

• יש לי אחות גדולה בת 37 ואחים בני 33 29
    כולנו בקשר יום יומי ונפגשים כמעט כל יום ותמיד קונים מתנות לילדים
    אנחנו מאוד אוהבים להיות ביחד .. תמיד מצחיק תמיד אמא שלי מכינה שפע של אוכל
  • ג'ף! חחחחחחחחחחחחחחח אבל יש משהו במה שאבא שלך אומר.

אחותי היא החברה הכי טובה שלי אבל אני אמות לפני שאני אלווה ממנה כסף.

• יש לי 2 אחיות קטנות ממני
    ואח גם קטן ממני
    אנחנו ביחסי שלום
  • גם לנהוראי ותהל יש כתם
    של עדות המזרח

• אין לי אחות פיזית
    יש לי 3 אחים

אבל יש לי 2 אחיות בנפש חברות טובות

אחת זו שמרית סמיילי המהממת שגדולה ממני בשנה וחצי זה אומר שמהילדות אנחנו חברות טובות טובות ..חוות חגים ביחד, אירועים, טיולים, יציאות ובילויים ןכד'.

והשניה חברה טובה מאד שמהגן אנחנו ביחד כולל יסודי ותיכון ואנחנו מספרות הכללל אחת לשניה ויודעות הכל אחת על השניה .

לא רואה את עצמי מתנתקת מאחת מהן אי פעם

• אנחנו שלוש בנות בהפרשים של שלוש וחצי שנים בין כל אחת לאחרת.. אני הסנדוויץ.. אנחנו בקשר טוב אבל לא מדברות כל יום. יש דברים שהי לא יודעות עליי כי יש דברים שזה בייני לבין עצמי. יש ימים שאנחנו נעלמות אחת לשניה ויש תקופות שמדברות כל יום.. מגוון..
  • לצערי הרב אין לי אחות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה