פרוגסטרון התייעצות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות, בוקר טוב לכן..נראה לי שעליתי על הסיבה שלא נקלטתי עד עכשיו..
    החודש עשיתי 2 בדיקות הורמונים: 1. ביום ה-3 למחזור ויומיים אחרי סיום הדימום.
    אתמול (משעמום של הנסיעה באוטובוס) שמתי לב שהפרוגסטרון שלי בבדיקה הראשונה (בזמן המחזור) גבוה יותר מהבדיקה אחרי המחזור.. 2.1 בבדיקה ה1 לעומת 1.8. חשוב אולי לציין כי יש לי מחזור של בן 24-25 יום ווסת של 5 ימים..
    אשמח שתגידו מה דעתכן.. הבנתי שהפרוגסטרון אמור להיות גדול יותר ככל שמתקרבים לביוץ..
    שיהיה לכן יום קסום!!׳
3 תגובות
עמוד 1
  • אני לא מבינה בזה

• אמןן!! תודה על התגובה בכל מקרה! מאחלת גם לך בקרוב
  • מתי את מקיימת יחסים לאחר הוסת? יכול להיות שאת פשוט מפספסת את הביוץ שלך . לי היה ביוץ ביום ה10 למחזור זה אומר 5 ימים של מחזור ואחרי עוד 5 ימים היה ביוץ וגם לי יש מחזור 24-25 יום ולפעמים גם 27 .אם הייתי מקיימת יחסים ביום ה12 -14 כמו שלרוב ממליצים אז עדיין הייתי בלי ילדים או עושה הזרעות או טיפולים או שד יודע מה ...ועוד משהו חשוב . תשאלי את הרופא שלך לגבי הבדיקות ,כי אם יש פרוגוסטרון זה אומר שאת מבייצת והכל בסדר השאלה היא רק מתי , בדיקת זרע של בעלך גם יעזור אולי הבעיה היא לא אצלך בכלל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה