בכי טיפשי לגמרי- הורמונים- צריכה עידוד - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני בהריון ראשון שבוע 39+1 יש לי בעקרון צירים אבל אני מתקשה לתזמן אותם.
    העניין הוא שהייתי במיון ביום שבת ובעוד שאני חשבתי שיש לי כל 5 דק' ציר המוניטור הראה כל 10 דק'....
    אני מנסה לתזמן צירים אבל ממש לא מסתדרת אין מושג מתי מתחיל כל ציר ואני מפחדת שאני מתזמנת לא נכון אני לא רוצה ללכת למיון סתם ומרוב לחץ אני כל הזמן בוכה. אני יודעת שזו הסיבה הכי טיפשית בעולם לבכות בגללה אבל אני ממש אובדת עצות יש למישהי רעיונות איך אפשר לתזמן את הצירים בצורה הכי נכונה.
    איך זה בכלל צריך להרגיש?
    יש לי כל מיני סוגים שונים של כאבים- כאב בגב, כאב בבטן, כאבים בנרתיק וכאבים לאורך השוק או הירך. מה שמאוד מובהק הוא שהכאבים הולכים ומתחזקים בייחוד בלילה.
    אנא עזרתכן ותמיכתן.
    תודה מראש,
    קרן
9 תגובות
עמוד 1
  • יש מחשבון תזמון צירים -
    http://www.mamy.co.il/CalculatorLabor.aspx

אני פשוט רשמתי או שאמרתי לבעלי לרשום, כשזה הופך להיות תכוף וקבוע - כבר מרגשים שקורה משהו

ולא, זלא טיפשי לבכות בגלל זה או בגלל כל דבר אחר.

יהיה בסדר! לידה קלה ומהירה אמן אינשאללה
    פייס: ortal_hori

• כל העניין זה שאני לא בטוחה מתי מתחיל ומתי נגמר כל ציר.
    כי עובדה שאני תיזמנתי כל 5 דק' ציר אבל במיון המוניטור הראה שיש לי כל 10 דק' ציר....
  • קרן, דבר ראשון תרגעי הכול יהיה בסדר
    את יכולה להשתמש באמת במחשבון צירים או לתזמן אותם כך: מודדים את תדירות הצירים מתחילתו של ציר ועד תחילתו של הציר הבא. ככל שהצירים הופכים צפופים יותר מתגברת גם עוצמת הכאב.
    בלידה ראשונה לאחר שנמדד כי מגיע ציר כל 4-5 דקות ואורכו 40-50 שניות במשך שעה ניסע אל בית החולים.
    שמתחיל ציר מרגישים בבטן יש כאלו בגב ואפילו ברגליים, מרגישים כאב ואז מתחילים למדוד עד הציר הבא ככה יודעים כל כמה זמן צירים יש והם צריכים להיות סדירים.
    חוץ מזה גם אני התחלתי לבכות המון, זה מההורמונים שלקראת הלידה.
    אז תרגעי ויהיה בסדר

• צירים אמיתיים הם צירים שלא נרגעים בבוקר אלא רק מתחזקים ומתגברים
    כל עוד זה חולף לצערי אין לך מה לבזבז את הזמן אני איתך באותה סירה מתההה
    כבר ללדת ילדתי לידה ראשונה בקיסרי אז יותר קריטי לי שיהיו לי צירים באופן טיבעי וכמה שיותר מהר בשביל לא להגיע לקיסרי נוסף
    [/center]
  • ענבל תודה על הטיפ. אז בקיצור הכי נכון לתזמן את הצירים בבוקר כי אלו כנראה הצירים האמיתיים שמלווים כנראה יום וליל.....
  • קודם כל בכלל לא בכי טיפשי ! זה טבעי את מתוסכלת מפוחדת ונרגשת.

אבל........... מחקרים מראים שיש איזשהו חומר בגוף שכשהאישה שמחה הוא מופרש אז הוא מקדם צירים! אז קדימה לחשוב חיובי, שימי לך משהו מצחיק בטלוויזיה או שתצאי בכיף לבית קפה.

ציר מתזמנים כאשר את מתחילה להרגיש מחושים של כאב כל שהוא עד הרגע שהכאב חולף לחלוטין.

צירים אפקטיביים הם צירים של בערך דקה וכשהם כואבים.

לרוב כשהדבר האמיתי קורה אי אפשר לפספס ואת תרגישי בדיוק מתי כל ציר מתחיל ונגמר..
    המון בהצלחה

• תודה לכולכן.
    סתם רציתי לעדכן הייתי אצל הרופאה שלי.
    היא אמרה לי בפשטות לא לנסות ולתזמן אלא כאשר אני מרגישה שאני לא מסוגלת לתזמן... ואז להפיל את זה על הבעלול ואז גם סביר להניח שזה יהיה המועד לפנות לח. לידה.
  • בד״כ שאת רואה שהצירים רק מתגברים וכואבים יותר ויותר את תדעי
    כבר שזה הזמן אי אפשר להתבלבל
    [/center]
  • כמו שענו לך הבנות תתעסקי בדברים שמחים נכון שזה קצת מבאס לומר וזה מרגש ומפחיד ללכת ללא ידוע אבל תנשמי עמוק ותזכרי הצירים לא אמורים להחלש או להפסק וברגע שלא תוכלי לתזמן אותם מרוב שזה יהיה כול רגע תהיי בטוחה שתדעי לבד להגיע למיון אז אל חשש זה יגיע בעיתו ובזמנו בקלות ובידיים מלאות בהצלחה בעה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה