סקר: סוג רכב - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני עושה סקר מיוחד מאחר ואני מחפשת רכב.
    איזה סוג רכב יש לכן וכמה עלה?

19 תגובות
עמוד 1
  • יש לי טויטה קורולה 2007
  • יש לנו רנו פלואנס 2013 דיזל
    מהממת מרוצים ממנה מאוד..
    אין לי מושג כמה בדיוק עלתה,רק אני יודעת שהרבה מאוד..
    "אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא..."

• יש לנו מאזדה 3, 2008.

קנינו משלמה סיקסט אחרי שזה היה רכב ליסינג פרטי (אדם אחד נסע בו כל הזמן הזה).

נתנו את הרכב הקודם שלנו שהיה לו מחירון 14,000 ש"ח וחמותי הוסיפה 55,000 ש"ח.

• הרכב שלנו עדיין ביצור..............
    אנחו פשוט עדיין לא מרגישים שחייבים אותו ושומרים את הכסף לדברים אחרים וכל פעם דוחים את הקניה.

מירי, אמא לארבעה מדהימים!!!
  • יש לנו
    קיאה סיד שנת 2008 ופיג׳ו 307 שנת 2003
    אנחנו מרוצים מאוד משניהם.

אבל אני חושבת שהרכבים הגרמנים - פולסוואגן האודי ואופל הם הכי טובים

• קיה פיקנטו 2012 .. אם את לא צריכה רכב גדול , לדעתי זה אופציה הכי טובה .. הייתה לנו בחירה בין קיה פיקנטו החדשה לבין רכב גדול שנת 2009 ליסינג .. בחרנו רכב חדש עם אחריות כי מאוד מפחיד לרכוש רכב בלי אחריות וליפול בפח ולבזבז ים של כסף (כמובן שלא כל רכב הוא כזה אבל כבר היה לנו כזה ..) , עצבים וזמן לתיקונים. אז ויתרנו על הגודל וקיבלנו שקט נפשי ... עלות 77אלף
  • הונדה סוויק 2005. אחלה של אוטו בעולם. למרות השנה הישנה יחסית הוא לא עלה זול כל כך.. אני לא זוכרת כמה
    אנחנו מאוד מרוצים ממנו,הוא אחלה אוטו.
    בעתיד הלא רחוק בע"ה בעלול יקבל רכב מהעבודה ואז בכלל יהיה טוב:)

• פולקסוואגן פולו (או הידועה בכינוייה ״גולדה״

• קרן!! בהתחלה התלבטתי לקנות מזדה 3.

ולהפתעתי הרבה קיבלתי מהביטוח ל-10 ימים מזדה 3 כמובן שחרשתי עלייה. היא זוללת ברמות דלק אז סימנתי איקס על האוטו הזה. אבל בגדול אחלה אוטו.
    ג'ף!! גם לי יש ניסיון ברכבים. עבדתי אצל קצין בטיחות בתעבורה 7 שנים עד היום שחזרתי מחופשת לידה.

• באמת זוללת דלק.

• יש לנו טויוטה אוונסיס ישנה 99 ש"ח בעלי קנה עוד לפני שהכרנו ...
  • מאזה לאנטיס 323
    עלה 25,000

מחירון 27

מעולה לא רואה מוסך
    יפני אמין ומהמם

• לנו יש מזדה 6 אני מאוד מרוצה ממנה חוץ מזה שהיא ממש עדינה כל מכה קטנה רואים וצריך לתקן..בעלי הביא אותה במקום ב 30 אלף ב 25 הוא ממש לחץ עליו הוא אמר שזה בשבילי ואז היתי בהריון אז כשהוא ראה אותי הוא הסכים
  • לנו יש מאזדה לאנטיס 2003 (דגם מיוחד עם סאנרוף ומנוע 1600)
    הערך שלו היום משהו כמו 40-35 אלף
  • היי

• דובונית אין בעולם הזה על טויוטה קורולה (לא הדגם החדש, אחד יותר ישן)
    האוטו הזה הוא ספידי מקווין
  • קיה פיקנטו 2012 דנדושה. מסכימה לגבי עניין הגודל - היא מספיק מרווחת ואין את כל כאב הראש של המוסכים. עלתה בסביבות ה 76 אלף שקל פלוס מינוס, ובהחלט מספיקה למשפחה.
  • soshi תהני לחמי וחמתי יש דגם 2008 נדמה לי ולא אהבתי בעליל עכשיו קנו 2013 וטרם יצא לראותו (הם היו איתנו בסכסוך
  • אם את מחפשת רכב חדש אני ממליצה לך אל סקודה ראפיד שיצאה לפני שבוע שבועיים כמעת לקחנו אותה אבל ביטלנו בסוף כי מצב כספי לא משהו. רכב גדול חסכוני בדלק- מנוע טורבו, בגז' גדול מאוד 500 ומשהו ליטר רכב בטחותי ואמין. אחריות יצרן 3 שנים ועל גיר 5 שנים ומחיר יחסית נמוך דגם בסיסי מתחיל מ115.000 ש"ח. אם את מחפשת משומש אז רק טויוטה. זה רכב שבאמת לא מכיר מוסך. הכי אמין שבעולם. לדוגמה לי יש שברולט קרוז- רכב חרה לא להתקרב!!!! ואני לפעמים נוהגת בטויוטה קורולה. הרבה יותר חזקה וחסכונית. כרגע אנחנו מנסים להתפטר משברולט קרוז ורוצים לקחת טויוטה או קורולה או וורסו (משפחתית גדולה).
    אם יש לך שאלות תשאלי אנחנו גם עכשיו בחיפושים ובעלי מבין מאוד ברכבים.

]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה