והנה שאלה אחרי הרבה זמן.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• הי בננות

8 תגובות
עמוד 1
  • אני הייתי מחזירה למיטה מדליקה מנורה ושמה לו מוזיקה וצעצועים או באוניברסיטה. שיעסיק את עצמו ותחזרי למנמנם כמה שאפשר...
  • ואי ואי זה נשמע קשששההה.. הלוואי שהייתה לי בשבילך עצה טובה , אני עם ליעד עד היום חווה בעיות בשינה :(
    מה שכן נראה לי שאפשר לעשות זה באמת לא ״לזרום״ עם ההתעוררות הזו וכן לנסות שימשיך לישון , להיות לידו , לחבק, לזמזם לו שיר ערש
    ואם כל אלה לא עובדים לקבוע עם בעלול על יום-יומיים בשבוע שהוא קם במקומך
  • אם תיקחי אותו איתך למיטה ותנמנמי הוא בטוח ירדם לא?

מה את עושה רק יושבת איתו. שמה אותו הוא משחק..?
    אולי כדאי לעשות הכל כמעט בחושך מולחט ואז לקחת אותו איתך למיטה

• דווקא לא הייתי ממליצה לקחת אותו למיטה שלך אח״כ כי הוא עלול להתרגל לרעיון
    ואפילו לאהוב אותו ובמקום להאריך את שעות השינה היא יקיץ ב 4 בבוקר, לא כדי
    אני בעד לתת לו להעסיק את עצמו ולצאת מהחדר
    זה באמת נשמע קשה
    [/center]
  • תודה בנות

• אני מניחה שפשוט עם הגדילה קקי 4 בבוקר יחלוף לו ואז מקסימום הוא יאכל ויחזור לישון וכך גם את ... לטעמי עניין של זמן וזה יעבור..
    אני לא זוכרת תאריך לידה מדויק הגיע הזמן לשנות חתימה לא?!?!?!?!?
    אבל עד אז תנסי פשוט לעשות משמרות עם בעלך
    תנסי לדבר לליבו של גיא לחזור לישון ולחרבן רק בבוקר אולי יעבוד...
  • אני הייתי שמה לו מוזיקה ברקע של שירי ילדים או משהו אחר מעניין ונותנת לו לקשרש ובינתיים מנמנת קצת עד הבוקר. ואולי תנסי לישון יותר מוקדם?
  • גם אצלי זה היה ככה בהתחלה. לבד היא התרגלה שישנים
    פייס: ortal_hori

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה