-
למה מה קרה?
ולמה לא לתת פטל?
-
סליחה אבל עדיף לתת פטל ושהילד ישתה מאשר שלא ישתה בכלל!!! מנסיון מר מאוד!
עכשיו תראי איך תגמלי אותו: כל פעם תדללי את המיץ, ופשוט תניחי בקבוק עם מים על השולחן ותשתי ממנו כל הזמן, את תראי שהוא ירצה לחקות אותך.
-
מסכימה מאוד עם ליהי..!!!
עדיף שישתה פטל מאשר כלום
וכל פעם תדללי עד שיהיה רק טיפה טעם וצבע
-
גם אני הייתי במחשבה של עדיף פטל מכלום כי הוא לא שותה מים בכלללל ופחדתי מהתייבשויות.. אבל הבעיה היא שהוא התרגל רררקקק לזה ולא מוכן כלום במקום.. וזו אפילו לא הבעיה האמיתית..
הבעיה האמיתית היא שגיליתי לפני יומיים 2 שיניים רקובות!!
-
שיניים רקובות?? הוא בקושי בן שנה וחצי! את בטוחה?? ריקבון הוא תהליך שלוקח כמה זמן, בטח לא נגרם משתיית מיץ פטל חודשיים... הוא אוכל עוד דברים מתוקים?
וכן, אחרי שהגענו עם נופר 5 פעמים למיון ואחרי 2 אשפוזים - אני מתעקשת שעדיף לתת ויטמינצ'יק מאשר שלא ישתה כלום
-
אני הכי מסכימה איתך בעולם גם בעיניי התייבשות זה אחד הדברים הגרועים והמסוכנים , מנסיון על עצמי.. לכן נתתי פטל.. לגבי השיניים כמעט בטוחה שהן רקובות הצבע שלהן חום כזה והן צמחו משונה :/ השתיים שליד החותכות העליונות.. הלוואי שאני טועה וזה לא זה , אבל נראה לי שכן :(
-
לא הגיוני שיש לו שיניים רקובות אלא עם כן את לא ממחצית לו שיניים והוא אוכל המון שטויות
אבל זה עדיין לא נראה לי הגיוני
[/center]
-
נראה לי אני לא בטוחה-בכ"א אני לא רופאה....שזה לא בגלל פטל של חודשיים.....יתכן אולי שאולי נפל על השיניים האלו..ואז הם ניהיו שחורות או שקיבל מכה חזקה.....וניהיה שם דלקת שגרמה לריקבון...מעניין מה הרופא יגיד....
-
אני מצחצחת לו פעמיים - שלוש ביום ומלבד הפטל הוא לא ממש אוכל מתוק , בגן הם נותנים לפעמים פרוסה עם ממרח
אבל מה שכן הוא גם הולך לישון בלילה עם הפטל ושותה את הפטל גם כשמתעורר במהלך הלילות..
זה ממש כמו העירוי שלו
יכול להיות שבגלל שהוא שותה בלילה זה קרה ..:(
-
]אני לא נותנת לו חןדשיים אלא כמה חודשים - חצי שנה הוא מקבל בטוח
-
בטח יכול להיות שניהיה לו עששת ובגלל זה השיניים החומות
בייחוד אם הוא שותה בשכיבה להוריד במיידי את הפטל בלילות
[/center]
-
מאמי אני גם לא חושבת שזה יגיוני לגילו שיניים רקובות
בכל מקרה תורידי לו מתוקים וכל מיני שטויות
ועדיין עדיף שהוא ישתה פטל מאשר שיתייבש
גם הקטנה שלי אוכל כל מיני שטויות ואני נותנת לה לפעמים ויטמינצי׳ק כי אין ברירה
-
אני מנסה להמנע מזה אבל גם אגמי לא אוהבת כל כך מים לכן אני עושה לה מים עם נענע וזה קצת ממתיק לה את המים והיא מסכימה לשתות.
מקווה שליעדי ירגיש טוב ויהיה אפשר לטפל בזה.
ופטל בלילה זה גרוע. תרגילי לפחות בלילה שישתה מים.
אוהבת חייימי שלי
-
לצערי בגיל של ליעד זה בהחלט ייתכן ולתופעה הזו גם יש שם - "עששת הבקבוק".
אבל זה יכל לקרות ללא קשר לפטל אלא לעובדה שהוא שותה משהו ממותק בלילה, בין אם היית מחליפה לו את זה בתמ"ל או בחלב, כל עוד יש בנוזל סוכרים עלולה להתפתח עששת.
תתחילי לדלל לו את הפטל עם יותר מים, כל כמה ימים יותר ותפסיקי עם הפטל בלילה, ביום זה עוד ניחא כי אפשר לצחצח שיניים או לאכול משהו ולמנוע הצטברות סוכרים וחיידקים על השיניים
אבל בלילה זה בלתי אפשרי וזה מה שהופך את הפה למושבת חיידקים...
-
בובה,
אני מקווה שזה לא ריקבון ברמה שאי אפשר לתקן...
אני לאחרונה נתקלת באותה הבעיה עם מיקה.
היא רוצה לשתות רק משקאות מתוקים.
כיוון שאנחנו רק בתחילתו של המשבר,
החלטתי לא להכניס הביתה משקאות מתוקים,
והכי חשוב,
בעלי ואני שותים רק מים לידה.
(בעלי שותה קולה במסתור בלילה אחרי שהיא נרדמת... כמו גנב
-
מים מים מים מים א ב של החיים זה מים וזה צריך להיות דוגמא אישית של כל מי שבסביבו תוריד את התרכיז בהדרגה או על כול כוס תרכיז שהוא שותה תני לו כוס מים אט אט עד שיתרגל ואז פשוט להפסיק עם זה בהצלחה ותהיי אסרטיבית את האמא את לא רוצה שיעשו לו טיפולי שיניים בגיל כזה זה לא נעים בכלל זה תחת הרדמה מלאה