בנות היי
כל כך רע לי על הלב , אנחנו עוברים תקופה ממש קשה !!!
זה התחיל משבוע וחצי אחרונים שאיתן מתעורר ועושה היסטריות בלילות והמשיך עם מטרנה שלא הלכה לנו ואיתן הקיא יום שלם.
המשיך בזה שיום אחרי המטרנה נכנסו בי מאחורה ממש חזק ועכשיו אני בבית עם כאבי גב צוואר וראש !
ובדיוק יום למחרת הבוסית נסעה והשאירה אותי כביכול אחראית להכל ולא הצלחתי לצאת .
היום כבר התכוונתי לצאת לעבודה כי יש מלא וכי רע לי שאני אל יכולה לעזור !
אז אתמול בערב אחרי שכמה ימים נתתי לאיתן לטעום קוטג וסקי, וגם הוא אכל מלא פעמים דייסת מטרנה חלבית נתתי לו שטוזים ....אחד שלם 100 גרם
שלא כמו סקי וקוטג הוא ממש התלהב ואכל בהנאה ...השכבתי אותו לישון שעה אחרי התעורר הילד בבכי נורא כשהוא לא מצליח להירדם .....צורח נורא הרגשתי הוא חם רצתי להביא לו אקמולי תוך כדי שאנחנו מביאים אקמולי אני רואה הוא כולו נפוח בפנים באוזניים בידיים ...מהר אמבולנס מהר טיפול נמרץ מסיעים אותנו לברזילי .....שם חיכינו שעה לרופא שיבוא הסתכל לא עשה בדיקות הביא טיפות פניסטיל וכדורים ושלח אותנו הבייתה .
היום רצתי לרופא ילדים שבדק את איתן ושלח אותי לבדיקות דם ושתן וטסתי לבדיקות מעבדה, הכל ברגל בלי רכב כי הוא במוסך ולא רציתי לקחת רכב אחר הספיק לי באותו היום עם התאונה !!
היום הוא יותר טוב מעט נפוח עדיין ואני מחכה לתור שיש לנו כבר מזמן בגלל ענייני דרמטיטיס לפרופסור אלרגולוג ילדים ב 29/04.
אני עייפה , תשושה , עצבנית , כואב לי הגוף, מבואסת רצח !!
בנוסף היום אמא מספרת לי שאבא שלי מסיים את העבודה שלו במקום עבודתו , הוא היה מהנדס בחברה לאחר שניהל חברת אחרת ועקב בעיות רפואיות הומלץ לו לא לעבוד בניהול, הוא לא הסכים לנהל להם שם את המפעל והם ניסו איזה פרויקט חדש שלא צלח וכעת הוא בגיל 65 עוד מעט 66 נותר ללא עבודה !
החוזה שלו נגמר והם אמרו שאם הוא לא רוצה לנהל והפרויקט לא צלח אז צר להם !
כבד לי על הלב , קשה לי נורא !!! אני יודעת שיהיה טוב ואני בן אדם אופטימי פשוט כרגע כל כך קשה לי וכואב לי ואני רוצה ככ שהכל יסתדר !!
אפשר הרבה חיבוקים !
תודה למי שקראה
הלן
איתן הקטן שלנו אתה הדבר הכי טוב, הכי מושלם והכי מדהים שקרה לנו בחיים.
מודה כל יום לאל שיש לי אוצר כזה.