התייעצות בעניין האוכל.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הילד שלי אוכל כל מנה 60 סיסי הוא בן 3 שבועות..בזמן האחרון הוא בוכה אחרי שהוא מסיים בקבוק וגם הוא קם לי לפני הזמן שהוא צריך לאכול ומתחיל לבכות..אני לא יודעת ממה זה אני חושבת שלא מספיק לו אבל מצד שני אני מפחדת לתת לו יותר כי כשיש לו כאבי בטן זה סיוט כלום לא מרגיעה אותו..הוא שוקל כרגע 4 קילו
    בלילה כבר יומיים הסימילאק מחזיק אותו מ 9 וחצי בערב עד 2-3 בלילה..ואז שוב כל 3 שעות אבל ביום לא..
    מה אתן מציעות וכמה הילדים שלכם אכלו בגיל הזה..

3 תגובות
עמוד 1
  • רגע עברת לגמריי לסימילאק?
    אם כן, אז אין מצב את ממשיכה למנוע ממנו לאכול אם הוא צריך בגלל כאבי בטן... כי זה...זה לא נכון. אם הוא רוצה לאכול הוא צריך.
    כאבי בטן...המערכת עיכול שלו צריכה להתרגל לסימילאק עצמו...הוא גם בגיל כזה שאם יש גזים אז יש גזים אין מה לעשות.. יש דרכים להקל, ולחכות שיעבור.

אם זה עדיין הסימילאק הזה שבלילה
    ובוודאות יותר מ60 עושה לו בעיות עיכול, אז אם זה להניק בלילה או לא לתת לו לאכול
    נראה לי עדיף להניק כבר לא?

גם יש תקופות שנקראות "קפיצת גדילה" בהן הילד פתאום אוכל ממש המון
    ואז זה מתמתן חזרה...ושלוש שבועות זה בערך הזמן...
    אם הוא בוודאות רעב, אי אפשר להגיד לו לא, כי יהיו לך כאבי בטן, מבינה?
  • וואו אני כבר לא זוכרת כמה רן היה אוכל בגיל הזה..אני חושבת שלא יותר מ60..אבל אני הייתי נותנת לו מטרנה..
  • הוא אוכל פעם פעמיים ביום הנקה כשיוצא חלב בגלל שהוא עשה לי בעיות עם ההנקה אז הקושי שיש לי חלב וגם עם ההנקה אני מוסיפה לו סימליאק..
    אז מיצי את מציעה לי לעלות לו את זה?חשבתי להתחיל לתת לו 70..ועוד שבוע להעלות ל 80
    הבעיה שאני לא בטוחה שזה רעב..בקשר לגאזים הוא מקבלת טיפות של בייביז אני חושבת שזה עוזר קצת כי אז הוא היה צורח לי פה ימים ולילות מהסימילאק
    או שהוא התרגל..כמה זמן בערך לוקח להם להתרגל לסימילאק?

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה