סקר (לא קל): הבית של ההורים והאחים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בקצרה אני אסביר:

לסבתא שלי יש בית ענקי עם גינה ענקית ויחידת דיור.
    יש לה 7 ילדים כשכל הילדים כבר מסודרים ויש להם בתים משלהם.

לאח הקטן אין בית וגר בשכירות עם אשתו והילדים.

מציינת כי יש להם הון עצמי לקנות בית משלהם.

סבתא שלי רצתה למכור את הבית שלה בגרושים כדי שהוא יעבור לגור איתה. (סבא נפטר) והיא נשארה לבד בבית הענקי.

איזה אח התעצבן והיה פיצוץ בגלל זה שבסופו של דבר כדי שיהיה שלום האח הקטן ירד מהעניין.
    עכשיו אומרים שחס וחלילה יום אחד סבתא לא תהיה הבית עובר לרשות האח הקטן.

ויש כאלה שאומרים שזה לא פייר! שצריך למכור את הבית ולהתחלק בשווה שווה בין הכסף.

ואחי היקר אומר למה להיות רעים? כולם מסודרים יש להם בית משלהם.

מה אתן אומרות? במידה וזה קורה לכן מה הייתן חושבות/ עושות?

11 תגובות
עמוד 1
  • לדעתי?
    הכי פייר שהאח ללא הבית יקבל את הבית
    לכל האחרים יש ולו אין.. הם צריכים להתחשב בו
  • אני חושבת כמו טלי.

• אז אני חושבת, שכיוון שציינת שיש לו הון עצמי לרכישת בית משלו, אין שום סיבה שהוא יקבל את הבית. זה שהוא מחליט לא לקנות ולהשאיר את הכסף בצד, זה משיקוליו שלו, אבל גם להשאיר את הכסף וגם לקבל בית נוסף? לא הוגן כלפי האחים האחרים. צריך למכור ולהתחלק שווה בשווה.
  • זה תלוי... לכל שאר האחים יש בית אבל... האם יש גם משכנתא..?? אם כן אני אומרת לחלק שווה בשווה וכך גם האח הקטן יוכל לקנות בית וגם השאר יזכו להוריד קצת מהנטל הכלכלי... אם כולם מסודרים ללא משכנתאות ורק הקטן צריך משכנתא בכדי לקנות הייתי מעבירה לו את הבית...

• לדעתי זה לא משנה אם כולם מסודרים. הכל באמת צריך להתחלק שווה בשווה...
    אם הם מסודרים הם כנראה עשו משהו נכון אבל זה לאו דווקא אומר שיותר קל להם...

למען שמירת הקשר הטוב והרוח הטובה הכל צריך תמיד להתחלק בין כולם...

סבתא של בעלי למשל הורישה את הדירה שלה לחמי אבל את שאר הרכוש שלה (כסף ומניות באיזו חברה שהיא השקיעה בה ) חילקה בין שאר האחים - ואז הכל נעשה ברוח טובה
  • אני פשוט לא סובלת אנשים שמדברים על רכוש כשהבנאדם עדיין בחיים
    מה נסגר איתכם קצת רגישות
    פשוט גועל נפש סליחה
    [/center]
  • הבית של סבתא שהיא תחליט.
    אם שווה בשווה או
    לאח אחד, כי היא רוצה לעשות לכם אקשן...

אם סבתא בעצמה שואלת אתכם לעצה אז אני חושבת שווה בשווה, מהסיבות שיעל ציינה.
  • ענבלי אני איתך.

אבל זה קרה ויש קצת סכסוך בגלל זה

• שכל האחים יקבלו את כסף אבלללל שהאח יקבל קצת יותר
  • נראה לי מובן מאליו שצריך למכור ולחלק שווה בשווה בין האחים.
    הרי ברור שגם מבין האחים עם הדירות, יש לאחד דירה גדולה יותר, לאחר 3 מכוניות, והשלישי טס לחו"ל חמש פעמים בשנה.

• אני חושבת שהמצב לא מזהיר אצל רובנו ובפרט שלא אצל זוגות צעירים שצריכים הרבה תמיכה ולא משנה אם הם קנו בית או לא... כי גם ככה הבית הזה נקנה במשכנתא לא נמוכה, לכן אני חושבת שכולם צריכים לקבל את מה שמגיע להם...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה