היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
חוץ מעל האש שבטח רובכם מנצלות את היום הזה שיש חופש לפיקניק או סתם לשבת בגינה בבית ולמנגל... אבל אחרי זה, אתם יוצאים לאינשהו? יש חופש ובאלי לנצל אותו
10 תגובות
עמוד 1
ערב עצמאות לא נצא לטייל עם כל הבלאגן הזה.
למזלי ההורים שלי גרים במרכז העיר ממש ויש להם למעלה מרפסת ענקייייייייית.
אז נעשה על האש ונראה משם את כל הבלאגן
ויום אחרי בעלי רוצה ללכת לתימונה
אנחנו לא תכננו כלום כמה סוגות חברים שלנו נוסעים לכנרת ללילה בצימרים נשמע כיף
בערב יום העצמאות ניהיה בבית אין סיכוי שאנחנו נצא עם אליה הוא קטן וזה המון רעש ובאלגן. למחרת נעשה על האש עם המשפוחה ואם יהיה כוח נטייל אחכ.
כרגע מתוכנן (בתקווה שמזג האוויר יהיה טוב)- בערב- על האש ולינה באוהלים איפשהו עם הבנות ועם זוגות חברים. למחרת- יש לנו מסורת של טיול משפחתי וארוחה משותפת עם המשפחה של אבא שלי- למעלה ממאה איש
לא מתכננת כלום, בעלי עובד
בערב עוד לא בטוח אם בכלל נצא.. ביום אחרי או לדוד לי או לסבתא שלי מב"ש (הנסיעה עד לשם זה טיול בפני עצמו
[:oבערב - אין לי מושגג . אולי נצא קצת להסתובב ...
ביום למחרת על האש כמו כל שנה בפארק באשדוד עם כל המשפחה מצד אמא שלי 40 איש .. אנחנו שם כמעט כל היום אז אין כבר מה לעשות אחכ)]
אשדוד אשדוד אשדוד
ישלנו פה ברחובות הופעות שוות אבל לא נצא לבאלגן בטח עלהאש עם המשפוייחה. למחרת עם חברים לגן החיות התנכי כנראה