היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אז אחרי כל פסח שבטוח העלתי למרות שממש לא נשקלתי... הייתי בטוחה שעליתי ואפילו מאד
20 תגובות
עמוד 1
נדחפת גם
כל הכבוד בנות שירדתן בפסח!
הישראלי המצוי עולה בין 2 ל 3 ק"ג בחג הזה!
גאה בכן....!
מעניין מה איתי, גיא עליי אז כשהוא ירדם אני אשקל ואעדכן
נופרקולה, ראיתי תמונה שלך בפייסבוק ואת פשוט נראית מעולה!!!!!
כל הכבוד בייב
מיטלי הישראלי הממוצע עולה בין 3-6 קילו
די! וואלה?
היי בובה איזה חמודה את כמובן שאין לי הרבה מה לעדכן חוץ מזה שאני מתחילה ב73 ק"ג והיום יש לי קערה גדולה מלאה בירקות לנשנוש
מיטל הכל תוצאה שאין לחם אז תמיד רעבים
תחילת הריון 60 סוף הריון 69 כניסה לחידר לידה 67 ועכשיו 56 :))
מעיין איך ירדת מהר! כל הכבוד! ככה היה לי בהריון ראשון..
אז לעינייננו... הורדתי חצי ק"ג כשהשקילה האחרונה היתה לפני פסח....
מה שאומר..... שגם אם העליתי בפסח כנראה זה היה בקטנה.
עכשיו 57.8 יעד ראשון 56 יעד שני 54
ירדתי ל56 ואין לי מושג איך..חמסה חמסה בלי עין הרע לא עשיתי כלום. אני מאושרת נשאר לי עוד 6 ואני מבסוטה על הגג
כול הכבוד על הירידה לכל היורדות...
וואי מיה לאן נעלמת??? רציתי להצטרף לשרשור מזמן ונעלמת...
אז אני החלטתי לפתוח בדיאטה לפני שלושה שבועות אחרי שהגעתי למשקל 86 ק"ג
כל הכבוד בנות יאווו גאה בכן ! אגב אם רוצים אפשר לרדת בפסח . בזמנו שעשיתי דיאטה ירדתי בפסח קילו וקצת ... לא קל אבל אפשרי! ואם מצליחים את פסחחחח אז אפשר לעבור כל חג
שיהיה בהצלחה ... אצטרף בעוד מספר(רב) של חודשים
חודש אחרי לידה הורתי 6 קילו שוקלת 49 נשאר עוד אחד למשקל לפני ההריון ועוד 1 בערך כדי להגיע למימדים רצויים
כל הכבוד איזה ירידות יפות!
אני אוהההההבת מצות במיוחד את אלה שעבודת יד אז ציפיתי לעלות.. אבל לא עליתי ולא ירדתי... אני תקועה במשקל כבר איזה חודש לכן.. חזרתי לסטודיו כבר הספקתי פעמיים איזה כיף!! והתחלתי לרשום כל מה שאני אוכלת זה תמיד עוזר לי.. בואו נראה מה יהיה בחמישי הבא
כל הכבוד לכן! התחלתי 75 עכשיו 65 צריכה להוריד לפחות עוד 6 קילו בשביל להגיע למשקל שלי לפני הלידה
שיהיה בהצלחה לכולן!
נעלמתי... משבר פורום קטן שמתחיל לחלוף לו...
האמת אין לי משקל בבית יום רביעי טיפת חלב נראה מעניינים
בהצלחה לכולןןןן ישר כוח
בנות אם תורידו גלוטן, מטוגנים וסוכר מהתפריט לפחות לחודש אתן צפויות לרדת 6-10 ק"ג...