בובה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב אז מאי בימים האחרונים התחילה להיקשר לבובת שפן שיש לה
    היא רוצה אותה כל הזמן, מנשקת אותה ומחבקת אותה
    אני מצד אחד בעד אבל מצד שני אני לא רוצה שזה יהיה משהו שהיא לא תעזוב אותו
    ותסחב אותו איתה עד גיל 10
    מה עושים להעלים את הבובה או שזה אכזרי?

7 תגובות
עמוד 1
  • אם תעלימי אותה היא תשכח ממנה די מהר.

אבל זה חמוד בעיניי שהם קשורים לחפץ, בגבולות!

• למה להעלים?
    חפץ מעבר זה דבר חיובי שנותן ביטחון

לדעתי אין שום דבר רע בזה

אני לא חושבת שהיא תהיה איתה עד גיל 10 וגם אם כן , אז מה...? כל עוד זה בבית במיטה ומרגיע ומקנה ביטחון אז למה לא..

גם לבת שלי, היא בת שנה וחצי יש בובת צב קטנה וחמודה שהיא אוהבת לישון איתה. אני ממש לא לחוצה שהיא קשורה אליה, נהפוך הוא..

היא יודעת שהבובה זה רק בבית ולא מוציאים החוצה שלא תלך לאיבוד, וכל יום לפני שהולכים לגן אומרים לה ביי ביי

• לאאאאאא........... אל תעלימי.

"תכירי" לה ולבובה חבר שלישי, ששניהם יהיו חברים גם שלו. איזה דובי או משהו כזה.

אם הוא לא איתה אל תציעי אותו דווקא, תני לה אחד אחר. אל תקבעי את המצב כדי שלא יקרה שהוא יעלם איפשהו והיא תכנס להיסטריה.

לא נורא שהיא קשורה אליו. לילדים נמאס מאוד מהר מצעצועים.
    הבלוג שלי

• מכירה המון ילדים (כולל אותי אז..)
  • זה נקרא "חפץ מעבר" וזה דווקא חלק הכרחי מההתפתחות
    גם ככה בסביבות גיל 3-4 בערך הם עוזבים את זה.

• מה למה להעלים? אין בזה שום דבר שלילי...
    תשאירי לה..

את סתם מקנאה בשפן
  • לא חושבת שיש להעלים לה לא רואה בזה שום דבר שלילי ו
    לבת שלי יש את בובת פו הגדולה והיא איתה בכל מקום כמעט ולא מפריע לי ההפך התרגלתי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה