שלום בנות,
כמו שחלקכן יודעות אני בפרוטוקול "ארוך"לקחתי גלולות במשך שבועיים והזרקתי דקה + פיוריגון 100התחלתי את המעקב לפני שבועיים היו לי 25 זקיקים בגדלים של 12-17 לאחר שבוע וחצי של הזרקה הוחלט להוריד לי את המינון ל75 ויומיי אחר כך 25 ואחר כך הפסיקו לי את הפיוריגון ליום אחד כי פחדו שיהיה לי גירוי יתר יום לאחר שהפסקתי פיוריגון והמשכתי עם הדקה כמובן הגוף שלי הגיב בצורה קיצונית לירידה בהורמונים והזקיקים החלו "להעלם"

ומ25 זה נהפך להיות 19 וכמובן שבמרפאה החזירו לי את המינון של 100 פיוריגון רק שזה היה מאוחר מדיי היום עשיתי שוב מעקב וכל מה שהיה "נעלם" יש 4 חדשים וגם הרירית ירדה כנראה כאילו הכל התאפס אתן קולטות כל ה 3 שבועות שהזרקתי לעצמי דקה שכואבת מאוד ופיוריגון היו לחינם אני לא מצליחה להבין איך זה קרה או לעכל בכלל ומה שהבנתי שהמשיכו לי את התרופות כי הם מגייסים זקיקים מחדש אני לא מבינה איך הפרוטוקול הזה נקרא עכשיו הריי לא קיבלתי מחזור ... אני כל כך שבורה לא מעכלת שכל הזריקות במשך ה3 שבועות היו לחינם מקווה לקום לסיבוב מנצח ושיהיו לי מספיק זקיקים.
מצטערת שזה יצא ארוך פשוט הייתי חייבת להוציא את התסכול ואולי לשתף אותכן שלא יקרה לכן משהו דומה עקב הורדה פתאומית של הורמונים.