חייבת לשתף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות,
    כמו שחלקכן יודעות אני בפרוטוקול "ארוך"לקחתי גלולות במשך שבועיים והזרקתי דקה + פיוריגון 100התחלתי את המעקב לפני שבועיים היו לי 25 זקיקים בגדלים של 12-17 לאחר שבוע וחצי של הזרקה הוחלט להוריד לי את המינון ל75 ויומיי אחר כך 25 ואחר כך הפסיקו לי את הפיוריגון ליום אחד כי פחדו שיהיה לי גירוי יתר יום לאחר שהפסקתי פיוריגון והמשכתי עם הדקה כמובן הגוף שלי הגיב בצורה קיצונית לירידה בהורמונים והזקיקים החלו "להעלם" ומ25 זה נהפך להיות 19 וכמובן שבמרפאה החזירו לי את המינון של 100 פיוריגון רק שזה היה מאוחר מדיי היום עשיתי שוב מעקב וכל מה שהיה "נעלם" יש 4 חדשים וגם הרירית ירדה כנראה כאילו הכל התאפס אתן קולטות כל ה 3 שבועות שהזרקתי לעצמי דקה שכואבת מאוד ופיוריגון היו לחינם אני לא מצליחה להבין איך זה קרה או לעכל בכלל ומה שהבנתי שהמשיכו לי את התרופות כי הם מגייסים זקיקים מחדש אני לא מבינה איך הפרוטוקול הזה נקרא עכשיו הריי לא קיבלתי מחזור ... אני כל כך שבורה לא מעכלת שכל הזריקות במשך ה3 שבועות היו לחינם מקווה לקום לסיבוב מנצח ושיהיו לי מספיק זקיקים.
    מצטערת שזה יצא ארוך פשוט הייתי חייבת להוציא את התסכול ואולי לשתף אותכן שלא יקרה לכן משהו דומה עקב הורדה פתאומית של הורמונים.
14 תגובות
עמוד 1
  • אוי מותק כל כך מצטערת לשמוע, באמת קשה לעבור את כל המסע הזה ולהתבדות... אני בטוחה שהטיפול שקיבלת, קיבלת באהבה ודאגה אמיתית מצד הרופא וכנראה קרה משהו לא צפוי. מה אמרו לך שקורה הלאה? שולחת לך המון המון

• מתוקה שלי,
    שומדבר שעשית הוא לא לחינם!
    נכון שהסיכוי להילקט החודש ירד אבל הסיכוי להיקלט אחרי המחזור הקרוב גבוהה מאוד ועלזה אנחנו צריכות לבנות!
    תהיי חזקה!
    אנחנו פה לכל שאלה..
    בשורות טובות ובהצלחה ענקית1

• מקסימות שלי תודה על התמיכה!
    אמרו לי להמשיך את הזריקות לפי מינון שיודיעו לי עליו אחרי קבלת תוצאות הדם ולהגיע למעקב זקיקים ביום ראשון.
    זה באמת מאוד מאוד קשה אין דרך לתאר את האכזבה!!!
    אני מאוד מקווה שהם ידייקו המון שהם יתנו לי ויסיקו את המסקנות הנכונות אני כבר גמורה נפשית.
    שושי יקירה, לא ניתן לראות מה שרשמת לי כי הכל מופיע בסימני שאלה.
    מקווה לימים טובים יותר ומחכה לבשורות טובות ממכן אהובות. בהצלחה!
  • מאמי שלי
    אני מאמינה מכול הלב שיהיה בסדר
    ושום דבר לא יהיה לשווא
    ושהכול יסתדר בסופו של הדבר
    תיהיה חזקה מאמי

תעדכני
  • איפה את מטפלת אצל רופא קופ״ח?
  • כרגע מטופלת בבלינסון

מורן תודה מתוקה. מה קורה איתך?
  • טוב אז ככה....אולי זה יעודד אותך
    התחלתי פרוטוקול חדש ivf מס 2. בפעם הראשונה היה לי גירוי יתר אז הוחלט הפעם להוריד את המינון היו לי זקיקים יפים רירית רחם 10 ופתאום במעקב זקיקים ובדיקת דם הכל צנח והיה נראה שאני ממש בייצתי כל כך התאכזבתי אחרי כל הזריקות האלה הרופא כמעט החליט לוותר על השאיבה ולחכות לחודש הבא ואני פשוט התחרפנתי רק מהמחשבה בסוף הוחלט לעלות את המינון כמו בפרוטוקול הראשון וביצענו שאיבה דרך אגב הגעתי לשאיבה בידיעה שיש מצב שלא ישאבו כלום שזה גם מתסכל אומנם לא היה הרבה אבל לפחות משהו 5 ביציות נשאבו הופרו 4 והוחזרו שניים יפים כרגע ממתינה עד לבדיקת הבטא
    שיהיה בהצלחה ותיהיה אופטימית יש הפתעות בחיים.
  • נופי בהצלחה מותק הלוואי בטא חיובית אמון מחזיקה לך אצבעות.
    האמת שהשאיבה הקודמת הכל הלך חלק ולא ככ הבנתי למה החליפו לי פרוטוקול... שאבו לי 9 זקיקים.
    אני יודעת שהם רצו להגדיל את כמות הזקיקים אבל כנראה שהיו יותר מדי זקיקים או שכמות ההורמונים בדם הייתה גדולה מדי.
    בכל מקרה זה מטריף את השכל ואת הרגש.
  • נופי- לא כל כך הבנתי אותך
    אני זוכרת שהייתה בעיה עם הבטא עלתה ירדה משהו כזה..
    ומאז מה היה..?
    ה-2 האלו זה מוקפאים...?
    איקובי- מתוקה אני בסדר
    באמצע הטיפול יום ה-3 של הפיוריגון ביחד עם דקא
    התחלתי את הטיפול ב-22.3 ... יום ראשון בדיקה דם וא"ס שנייה... כדי לראות איך הגוף מגיב לפיוריגון.. וזהו
    לחוצה מהשאיבה
  • תודה רבה בובה
    וכן...זה בהחלט מטריף ומתסכל אבל אם תסתכלי על הדברים בצורה כזאת שאת מבינה שהכל מאת ה' ושכל עכבה לטובה יהיה לך יותר קל לעבור את הקשיים האלה...אני ברגע שהבנתי שאולי לא יהיה מה לשאוב נכנסתי לדאון בדיוק לחצי שעה ואז פשוט חייכתי ואמרתי לעצמי שהכל משמיים ואין מה לעשות! אלה...לקבל הכל באהבה ובאמונה שהשם בוחר לך את הדבר הכי טוב עבורך והאמונה?! מחזקת! ונותנת כוח להתמודד עם הכל!
    שיהיה בהצלחה ממי ותחשבי טוב יהיה טוב בשורות טובות תעדכני
  • מורן אני מאחלת לך שהכל יעבור בשלום ושהטיפול יהיה מוצלח
    אני כל בשבוע הייתי בלחץ מה שאיבה כי חשבתי שתהיא תתבצע מתישהו השבוע!!! אז אני מזדהה עם ההרגשה. ולמרות שכבר עברתי שאיבה אחת זה עדיין קצת מלחיץ.

נופי, למה חשבו שאולי לא יהיה מה לשאוב?
  • איקובי- מתוקה מה קורה איתך ?
  • הי מורן מה קורה מותק? איך הולך עם הזקיקים יש התפתחויות נוספות?? אני ממשיכה עם הזריקות וצריכה לראות מה קורה מחר עם הזקיקים וההורמונים בדם. מאוד מקווה שלא אתאכזב שוב ושאגיע לשאיבה כמו שצריך.
    תודה שחשבת עליי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה