היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני פשוט לא מבינה מה קורה בקופות החולים גם כשנתנו לי הפניה לשקיפות עורפית וגם עכשיו לסקירה פשוט אין תורים, איפה לא ניסיתי פשוט אין. במיוחד לא במכונים בהסדר שנותנים בקושי איזה 1-2 בכל עיר...
אני מנסה בפרטיים ולבדוק כמה החזר אקבל.
האם אתן מכירות מכונים פרטיים באיזור אשדוד והסביבה שאתקשר ואנסה את מזלי?
תודה מראש.
11 תגובות
עמוד 1
דווקא אשדוד?
קבעתי תור בלי בעיה לפני 3 ימים אצל פרופ' ענתבי, המזכירה שם מקסימה!
אני אשדודית אבל בשקיפות ובסקירות של שני ההריונות הלכתי לרופא פרטי ברמת גן. אני במכבי ורופאת נשים שלי המליצה עליו וגם הוא לא לוקח סכום מלא ואין צורך לרוץ כדי לקבל החזר. אם את רוצה אתן לך את הטל שלו.
]
אין לי מושג כי אני צפונית, אבל זה תמיד ככה כשזה דרך הקופה
לא מהאזור סורי בהצלחה
היי באשדוד אני מכירה שיש את מכון מורן שעושה סקירות/שקיפות וכו'. הרופא שעושה שם זה ד"ר הררי. אמרו לי שהוא סבבה.
אם תרצי - יש לך את הטלפון באינטרנט או כתבי לי.
בהצלחה!!
היי מחכה 28,
כן אני מכירה את מכון מורן זה אחד מהמכונים שעובדים עם הקופה אבל הבעיה שאין תורים... הם קצת שוכחים שאנחנו מוגבלות בזמן.
בגלל זה אני מחפשת פרטיים. בינתיים אני ברשימות המתנה, נראה מה יהיה.
בינתיים בשורות טובות לכולן
מורני,
נתתי לך פרטים אצל פרופ' ענתבי, פרטי באשדוד שיש אליו תורים, תתקשרי. חפשתי בכמה מרפאות בעיר עד שהגעתי אליו.
בהריון הראשון עשיתי באסף הרופא והיה מצויין..עכשיו אני גרה בתל אביב אז בטח יתנו לי מקום אחר..
כן זה ממש מעצבן שזה קורה מבינה לליבך . אני ברחובות ובסקירה בדקתי ביבנה ראשון אשדוד מודיעין ורמלה ולא היו תורים אחרי 17 בערב ... אפילו הגעתי לת"א ...
בסןף עשו לי בשבוע מאוחר ולרופא היה קשה לראות
היי אני אשדודית וישל לך את מכון מורן א.סלע של ד"ר שנהב שהוא מצויין וגם את המרפאה של פרופסור ענתבי שהוא אחד מהענקים בתחום