הרופאים האלו... חבל על הזמן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

18 תגובות
עמוד 1

• אני שומעת קנאה בפוסט שלך?

• ברור שאני מתה, אבל אם אני אלך לרופא אחר, רק בשביל האולטרסאונד, אני אצטרך להיות במעקב אצלו 3 חודשים וממש לא בא לי על זה..
    בגלל זה צריך להמתין בסבלנות, אבל זה סתם מעצבן רצח
  • על יופי משלמים....גם כשהוא של מישהו אחר? חחחחח

זה לא נורא בשבוע 10.... עד אז בטוח יהיה דופק

• מיצי, בטח שיהיה דופק. מואץ. של צוצית.

• איזה כייף שיש לך רופא טוב וחתיך
  • אני בהריון הראשון עשיתי בדיקת דופק בשבוע 9 ,אז בכלל לא נורא ושקיפות עשיתי כמעט בשבוע 14 ...
    האמת גם אצלינו במאיר יש איזה רופא חתיך מתמחה צעיר כזה , וביום שלישי ישר אחרי ההתנסות הלכתי למוניטור כי הרגשתי התכווצויות בבטן ורצו לבדוק שאין צירים ואין דינמיקה צווארית . בקיצר בבדיקת רופא האמת התפללתי שהוא לא יבוא לבדוק אותי
  • אני לא הייתי מחכה לשבוע עשירי.. הייתי מתפגרת עד אז חחחחחח
    אם את ממש בלחץ אז תתקשרי למוקד חרום ביום שבת ושחקי אותה לא מרגישה טוב. בגלל שאת בהריון יפקססו הפניה מסודרת למיון נשים.. תבדקי שם וגם הבדיקה שם הרבה יותר טובה ואמינה.
  • בהריון הראשון עשיתי בשבוע 10, כי לא היו תורים

• טחחח כבר חשבתי להמציא כאבים בבטן רק כדי לראות שמשהו תקין, אבל אני מה זה לא יודעת לשחק אותה
  • החוצפה של האחרות לפתוח בפניו רגליים אה?
  • אני מהצפון, ובכללית..

העניין הוא שהוא רופא פרטי שמקבל דרך הקופה... ניסיתי גם באופן פרטי והוא לא פנוי
  • כמו שאמרתי - בקצב הזה אני בסוף אגיע אליו עם תינוק/ת בידיים ואגיד לו שבאתי לבדיקת דופק
  • שמעי אני הייתי מתחרפנת
  • חחח אז זהו שהרופא ה"שני" נמצא בעיר אחרת (במרחק של 40 דקות נסיעה).. אלו 2 הרופאים שאני מוכנה לפתוח בפניהם את העסק שלי
  • אני לא מאמינה שרואים אותך פה!!! ועוד בהריון
    פייס: ortal_hori

• מאוחר קצת הוא צריך גם לתת לך הפניות לבדיקות
    זה נשמע כמו הרופא שלי חחח ברגע שאני שומעת תשובה שלילית
    יאללה בלאגנה מתקשרת אליו קובעת יחד איתו ונגמר הסיפור
    [/center]
  • אני הייתי הולכת למרכז לבריאות האישה הקרוב כדי לראות דופק
    למרות שבהיריון הקודם ראיתי דופק רק בשבוע 9 ולא קרה לי כלום

• נשמע שהוא יותר חתיך מאשר טוב...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה