היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מה קרה לכולן? ממש נעלמו כולן! אני מקווה שזה בגלל בשורות טובות או עבודה קשה אביה, פנינה, מרגו, ליאן, יסמין, תמרה, נופי,יהיה טוב, מעייני ועוד ועוד ועוד בנות... מממ נשיקות אהובות!
7 תגובות
עמוד 1
חחח חמודה! באמת אנחנו מעפנות לאחרונה... לי אישית סתם נמאס לחפור. מה איתך? מה חדש?
אני פה!!! חחחחח הכל בסדר איתי אני יותר מתעדכנת מאשר מגיבה חוץ מזה איתי הכל בסדר כהאוצר יגיע בעזרת השם מבטיחה לעדכן עד אז....אני בשגרת הטיפולים כבר ניהיה שיגרה לצערי... אבל בהצלחה לכולכן בנות
כולנו נכנסנו לשגרה מעצבנת הא? :( גם לי נמאס להיד בכל פעם שאני מקבלת :-| לאמוכנה כ"כ לקבל את זה גם.. בעע הייתי בטוחה שאסיים את התהליך הזה הרבה יותר מהר :(
אני צריכה להתחיל איקקלמין בקרוב - תוצאות בדיקת זרע של בעלי הגיעו ועכשיו מרשם.. בתקווה שזה באמת יעזור. נופי, גם אני ככה.. :-|
בשורות טובות ושבת שלום מתוקות :-*
שבת שלום לכולן
גם אני כאן
היי לכולן אחרי חודש של מנוחה קיבלתי וסת(נו מה חדש) רצינו לעשות הזרעה החודש , אבל בעלול יוצא לתרגיל(מצא לו זמן גם כן )) אז נחים עוד חודש. בשורות טובות לכולן.
/]
גם אני נכנסת להתעדכן... שירה, שמחה לשמוע שיש אצלכם התקדמות. אני מכירה המון שנקלטו בחודשיים הראשונים של האיקקלומין (הרופאה שלי הסבירה לי שהרבה פעמים לא נקלטים חודש ראשון כי הגוף עוד מסתגל למתקפת ההורמונים..) בקיצור, מאחלת לך שתהיי מברות המזל שנקלטות בחודש הראשון!!