היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
רוצה לשתף אתכן בחוויה השירותית הכי מזעזעת שניתקלתי בה עד כה!!! לפני כשבועיים בערך חמתי קנתה לילד שלי במתנה ארון מהום סנטר שאמור היה להשלח אליי לבית בהובלה שלהם , דרך חברת א.ש הובלות.. שלשום מתקשרת אליי חמתי ואומרת לי שיצרו איתה קשר ונאמר לה שמלבד הסכום שהיא שילמה יש צורך לשלם עוד 260₪ הובלה. מי שמכיר אותי יודע שבאמת באמת ולא מפינוק - בימים האלה של החודש ובמיוחד עם כל הצרות שיש לי לאחרונה שאני לא מאחלת לאף אחד - אין לי גם את הסכום הפעוט הזה לשלם! אז מה עשיתי? מה שכל אדם הגיוני היה עושה התקשרתי להום סנטר לדחות את ההזמנה עד סוף החודש שאז יהיה לי אפשרות לקבל אותם. ביומיים הראשונים לא הצלחתי להשיג את הסניף. היום בבוקר הצלחתי! התקשרתי והצלחתי לתפוס אותם.. מיד אמרו שהביטול הוא לא דרכם אלא דרך חברת א.ש ונתנו לי את הטלפון. לא רק שלא היה מענה במספר אלא ניתקו את השיחות שלי. חייגתי שוב להום סנטר ואמרתי שלא עונים לי שם. נתנו לי מספר של אחד המרכיבים. כשהצלחתי לתפוס אותו אחרי נסיונות רבים והסברתי לו שאני בסך הכל רוצה לדחות כדי שהמובילים לא יגיעו סתם הוא שוב הפנה אותי למשרדי ה״חברה״! בסופו של דבר בסביבות 11 בבוקר ואחרי טירטורים ללא סוף הצלחתי לדבר עם הפקידה בא.ש , שמה עינת! מכיוון שכבר צפיתי מה הולך להיות עקב כל הסחבת של לפני כן הייתי חכמה והקלטתי את השיחה.. אותה גברת ענת דיברה אליי בזילזול , אמאה שאני לא יכולה לבטל וכשהסברתי לה מה עברתי ואת העובדה שפשוט אין לי איך לשלם היא התחילה לדבר ממש מגעיל ובזילזול עד שבסופו של דבר אמרה שאין לי מה לדאוג המובילים לא יגיעו. נשמתי לרווחה שהסיפור הזה מאחוריי. פתאום בשעה 12 וקצת מתקשרים אליי מהום סנטר, מישהי שאומרת שהמובילים למטה מחכים לי. הייתי בהלם!! ישר אמרתי לה שביטלתי את זה כבר קודם עם אותה עינת מא.ש. היא התקשרה אליה ולאחר מכן אמרה לי - עינת טוענת שהיא לא ביטלה לך שום הובלה , והם כבר שם למטה אז תרדי תעלי אותם ותשלמי להם. כמובן שלא וויתרתי והתווכחתי שיש בידיי הקלטה שלה אומרת שבוטלה ההובלה אבל את הום סנטר זה לא עניין. בסופו של דבר אחרי שיחה ארוכה ומייגעת של רבע שעה וויכוחים כאילו אני איזו שקרנית כרונית הם בחרו ״לבוא לקראתי״ ולא לקחת לי כסף על ההובלה. תודה באמת!! אני לא ביקשתי הובלה בחינם!!!!! בסך הכל ביקשתי לדחות את מועד ההובלה!!! בחיים שלי לא הרגשתי כל כך גרוע בגלל פקידה ) ובגלל ״חברת הובלות״ עלק. בסופו של דבר חיכיתי להובלה עד עכשיו , ונכון התשובה שלכם נכונה.. אמנם הם אמרו שהם למטה אבל הם לא הגיעו ולא צצו. אני בטוחה שהסיפור הזה לא נגמר פה.. בנתיים , שתפו ככל הניתן על מנת שאנשים ידעו להזהר מפקידות כמו אותה עינת!!!!
12 תגובות
עמוד 1
פשוט לא להאמין כמה חלאות ורמאים יש בעולם!!!!!!!!
ממש מקווה שהעניין יסתדר בצורה הכי טובה שיש
ואי האמת שלקחתי את זה נורא קשה הזילזול שלהם .. בכיתי שעה וחצי אחרי כל הבלאגן הזה , יש לי מספיק על הראש בתקופה האחרונה..
מה הבעיה שלהם? מה הם מסתבכים?! אז מה בסוף? הם יבואו בחינם או אחכ? או שעוד לא ברור?
איזה חוצפנים!
חיכיתי להם בחוץ איזה שעה ולא באו כשניסיתי להתקשר להום סנטר והם לא ידעו בכלל על מה אני מדברת או מי טיפלה בי.. עזבתיאת זה ככה , שיסתבכו עם עצמם אין לי כבר עצבים וכוחות נפשיים
אווח אווחח איך אני שונאת דברים כאללההה לקנות קל אבל כשאת רוצה לבטל או לדחות מבלבלים לך תמוח!!!הם יודעים רק להוציא כסף מאנשים כל החברות האלה!!צריך להושיב אותם פעם אחת ולתמיד במקום
פשוט גועל נפש
תודה על המידע חלאות אנשים
מזעזע השירות במדינה הזו טוב שהקלטת אותה [/center]
אוף איזה מעצבנים אלה עם השרות הגרוע שלהם.... חושבים שהם סגן של אלוקים
פייס: ortal_hori
חבל לי שאת עוברת ומתמודדת עם כל הדברים האלה תעתיקי לפייסבוק לאתר שלהם את כל מה שכתבת פה