היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
פתיחה מתחילה לדעתי מ-3 אצבעות... אני זוכרת שרק מפתיחה של 3 אישפזו אותי ללידה, בפתיחה של פחות בעטו אותי הביתה
חחחחחחחחחח מחשבון המרה לא נראה לי אבל סגרי רגלים הכי חשוב
2 זה גם עדיין לא נחשב פתיחה עד כמה שזכור לי רק 2.5-3 זה פתיחה. תחזיקי את הרגליים סגורות! יש לך עוד זמן!
יופי, טוב לשמוע חחח
אבל
אז אל תגזימי, למה לימדת את אנטושה למזוג לעצמו חלב ולדאוג לעצמו בענייני הבית
פתיחה זה החל משלוש אצבעות.איך הם מודדים? אני מעדיפה אפילו לא לחשוב..אני זוכרת את הכאבים בכל פעם שבדקו לי פתיחה..ייאאאאכככסססס
עוד קצת בובה... ממש עוד קצת תמתיני בסבלנות
זה בסדר מסוף שביעי הייתי עם פתיחה 2 אבל הכי חשוב שתשמרי על עצמך פיזית
ת'שמעי אני שיקשקתי רק מבדיקת פתיחה חפרתי כל הדרך לא הסכמתי באשפוזים קודמים בסוף לפני חדר לידה עשתה לי האחות היה סביל בהחלט! אולי כי יש פתיחה זה לא כמו לראשונה טוב לשמוע בכל אופן.
מיצי!!!! תסגרי רגליים שירה, אם יודעים לבדוק פתיחה זה לא כואב לי הכאיבה רק אחות אחת השאר לא הרגשתי
רק אני ראיתי כוכבים שבדקו לי פתיחה??
אבל עשו לי כל כך הרבה
טוב זה גם תלוי באישה עצמה צריך לנשום לשחרר את הגוף
בבדיקת פאפ אחרי הלידה של נהוראי לא הרגשתי כלום ואחרי תהל היה לי כואב נורא תלוי במידת השיחרור... וברגישות המקום עצמו
אבל עשו לי כל כך הרבה
טוב זה גם תלוי באישה עצמה צריך לנשום לשחרר את הגוף
בבדיקת פאפ אחרי הלידה של נהוראי לא הרגשתי כלום ואחרי תהל היה לי כואב נורא תלוי במידת השיחרור... וברגישות המקום עצמו