החמות האלה יכולות לפעמים כאלה מעצבנות!!!!!! - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
נתחיל בזה שאני לא יודעת למה פשוט לא יודעת למה היא עשתה מהבן שלי בכיין!!כל פעם שמישהו מתקשר ושואל מה שלום התינוק היא אומרת בסדר הוא בוכה כל הזמן גם ביום גם בלילה[:0 כאילו מה הכל בסדר איתך?הוא בכלל לא בוכהה וחוץ מזה זה תינוק מה את רוצה שהוא ישכב כל היום בעגלה ולא יוציא ציוץ מהפה???? לא מספיק זה גיסתי החוצפנית הזאת יושבת ליידי ובת דודה של בעלי התקשרה אליה אז היא שאלה מה שלום התינוק החדש גיסתי בשיא חוצפתה אומרת לה בסדר..חוץ מלצרוח כל היום הוא לא עושה כלום! ונמשיך...מאור התמלא חצקונים אני לא יודעת למה..מה חמותי אומרת לי זה מהנשיקות שלך!! אמרתי לה יופי אני ינשק את הבן שלי מתי שבא לי!!!
19 תגובות
עמוד 1
חחחחחחח חמתך ממש מעצבנתתת! כמו רוב החמות.. הוא התמלא חצקונים באופן טבעי כי אחרי הלידה ההורמונים שלך יוצאים מהגוף שלו בצורת חצקונים.. טבעי לגמרי תגידי לחמתך את זה , שתרגע קצת
איזו סתומות בלחץ שתי אלה [/center]
ברוכה הבאה למועדון. גם חמותי ככה! היא מרשה לילדים שלי לעשות הכל ואז מתלוננת בפני כל מי שבאופן אקראי מתקשר באותו הרגע ומספרת לכל העולם שהנכדים שלה משתוללים ולא ממושמעים. צריך רק לחייך!
יאו איזה מעצבנות ... אני גם הייתי מתעצבנת מזה .. גם אם זה נכון מה את בכלל מספרת על הבן שלי שהוא בוכה כל היום !!!! חצופה!!!!! מרגיז לשמוע את זה ..
והחצקונים האלה הם קטנים ולבנים? כי זה יכול להיות בלוטות חלב שיוצאות מהנקה
ובאופן כללי גם זיפים או אפילו קרם גוף שהילד אלרגי אליו יכולים לגרום לחצקונים אז תבדקי מי מנשק
היא מטומטמת תגידי לה שלא תנשק אותו אף פעם שלא ההיו לו פצעים
פצעונים מין כזה יובש בעור..העור כאילו ממש מתקלף (בפנים, בין הגבות ממש רואים את זה) גיהוקים אלה דברים שיש לכולם בהתחלה ולא עושים איתם כלום כלום כלום. הם עוברים לבד! לא לגעת בפצעונים.
קודם כל הפצעים זה קורה לכולם זה אמור לעבור תוך כמה ימים ..
ועכשיו לחמותך! אני בעד להעמיד במקום ישר בנושאים האלה .. שלא ירגישו חופשי ״לטרטר״ אותך או לומר דברים לא במקום..
אני ישר הייתי אומרת שאני לא מוכנה לשמוע משפטים כאלה! הוא תינוק ותינוקות בוכים ככה הם מדברים! ואם לא נאה להם לשמוע אותו מדבר שילכו...
ובקשר לפצעים תגידי לה שהיא לא אמא כבר זמן מה אולי שכחה שיש דברים טבעיים שעוברים על התינוק לאחר הלידה...
והכי חשוב לעשות זאת בלי עצבים.. אף אחד לא שווה את העצבים שלך כרגע
לגבי פצעונים, זה טבעי כמו שכבר אמרו לפניי, ככה ההורמונים מופרשים מהגוף זה יקרה עוד כמה פעמים בחודשים הקרובים מה שאת יכולה לעזור כדי להקל עליו ובכלל לעזור לעור שלו זה לרחוץ אותו באמבטיה באמול של ד"ר פישר או בבלנאום זה עוזר ומרגיע את העור.
לגבי התיאורים של חמותך וגיסתך - לא הבנתי את הטמטום, מה הן רוצות שהוא יעשה? יספר להן איך הוא מרגיש? איך עברה עליו הלידה? אל תתייחסי לשטויות שלהן. תינוקות בוכים וזה טבעי ונורמלי, להפך, אם הוא לא היה בוכה, זה היה עלול להעיד על בעיה כלשהי.
רק בריאות 555
אל תתאמצי להסביר לה פשוט שימי
אותה גברת בשינוי עדרת..כל החמות אותו דבר..איכס!!!
עוד פעם אחת!!!עוד פעם אחת ואני יוצאת על כולם להגן על הבן שלי כמו לביאה אמיתי!! שילכו לחפש אני עכשיו פרינציפ מפוצצת אותו בנשיקות ליידה בעלי גם חחחחחחח
קודם כל, תרשי לי לברך אותך על הולדת מאור! המון בריאות אושר ועושר ונחת מהמקסים הקטן. דבר שני, ולהבדיל ..... אני כועסת עלייך! איך את מרשה לחמתך לדבר בצורה כזו????? את אמא טריה, זה בדיוק הזמן! תעמידי אותה במקומה!
וואי אם חמתי הייתה מעזה..... אני מתארת לעצמי שמצבך קשה יותר, אבל אני בטוחה שיש לך מרחב משלך בבית... אולי כמה ימים היא תרגע! אם לא, דברי איתה! אל תשמרי בלב! כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא. [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
[URL=http://www.babynamestext.com]
חחח לא יודעת איך הגעתי להודעה הזאת..פשוט דפדפתי בלי הפסקה פנינוש!תודה רבה!בעזרת ה' בקרוב אצלך ואצל כל הבנות שמנסות שולחת לכן המון חיבוקים
אולי הן מצפות שהוא כבר יפתור תרגילים בחשבון... הוא רק תינוק מה הן מצפות שיעשה?????!!!!
הכי קטעים היום היא נתנה לו נשיקה בלחי נקרעתי מצחוק
הדבר-הראשון שחשבתי עליו זה תיוג,אם יש משהו נורא בעיני זה לתייג ילד כבכיין/פינוקי וכו' וכו'..כי חלילה זאת עלולה להיות נבואה שמגשימה את עצמה וכמו הביצה והתרנגולת,מה בא לפני מה,היא מעצבנת אותו באנרגיות שלה ומצפה בפנים להיות צודקת ושהוא יבכה וזה מה שקורה shira
גולי shira
מעיין אני מבינה לאיזה מקום לקחת את זה, אבל עצרי שנייה ותנשמי. גם אמא שלי הייתן אומרת את זה- זה היה בקטע שכ נגד עין הרע. לא התעמקתי בזה כי ככה היא וזו האמונה שלה. זרמי עם הדברים תאמיני לי שתשמעי מספיק דברים שממש יכעיסו אותך..