הלכנו לראות עגלות..... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בננות!
    היינו היום ב"מוצצים" רשל"צ.
    אני מחפשת עגלה פרקטית, נוחה, קלה לתפעול, עם תא אחסון גדול יחסית, וחשבתי אולי לקחת עגלה שהידית שם משתנה מצד לצד (פעם התינוק עם פנים אליי ופעם לא).

ממש הסתבכנו..
    ראינו כ"כ הרבה...
    עם אמבטיה, בלי אמבטיה, עם סל-קל מתרכב על הטיולון...
    אני חושבת שאמבטיה זה רק לחצי שנה ראשונה (מה גם שאין לי מקום ברכב)...

אשמח לייעוץ והכוונה מכן!
    תודה מראש!
6 תגובות
עמוד 1
  • תראי אני לא הייתי מוותרת על האמבטיה זה עוטף ומחמם טוב יותר .. ובגיל שהם צריכים להיות באמבטיה אין מה לסובב שהפנים שלהם יהיו כלפי חיץ גם ככה הם לא יראו כלום ...
    ואז את מעבירה לטיולון והפנים יהיו כן כלפי חוץ וזה יהיה הגיל המתאים שהם סקרנים ...
    יש עגלות שבאות גם עם סלקל
    אני עם עגלת ברווי ויש שם את כל האופציות (:
  • הכל תלוי מה הדברים שהכי חשובים לך, אנחנו לדוגמא בחרנו את האינגלזינה - אביו מכוון שהייתי צריכה עגלה שמתקפלת ביד אחת ותהיה קלה לנשיאה מכוון שהמעלית אצלנו צרה מאוד אני צריכה לפרק את האמבטיה ולקפל על מנת לעלות הביתה.. ויחסית צרה כי בכל זאת המדרכות בת״א...

אנחנו לקחנו אמבטיה מכוון שהלידה הייתה בחורף אבל אני מכירה המון אנשים שלא לוקחים אמבטיות אם הטיולון נשכב 180-178 מעלות.. אמבטיה זה בהחלט נוח כי זה סגור וכמו עריסה קטנה. אני חושבת שבקרוב נעבור לטיולון כי נמרוד מיצה את הגובה באמבטיה אז לא תמיד זה מחזיק 5 חודשים או חצי שנה...

הדבר היחיד שמבאס אותי זה שהטיולון הוא רק כלפיי חוץ

• אמבטיה זה עד גיל חצי שנה אבל אמרו לי לא לוותר עליה, התינוק יוצא מהרחם שהוא עטוף ומוגן והאמבטיה בניגוד לטיולון שפתוח, סגורה ושומרת עליו טוב יותר (גם מאנשים טובים שאוהבים לדחוף ידיים לכל תינוק...)
    אני לקחתי את הסטוקי, היא יקרה אומנם אבל אהבתי את האיכות שלה ורמת הבטיחות, את הגובה שלה (קרוב יותר לאמא ורחוק יותר מפיח המכוניות...)
    המבחר מטורף אני לגמרי מבינה אותך
  • אהבתי עד עכשיו שני דגמים בלבד שזה סטוקי והברווי אבל שתיהן יקרות בעיקר הסטוקי
  • אני עם העגלות של פג. הידית שלי מתהפכת - זה מעולה
    פייס: ortal_hori

• יכולתי לקבל עגלת מוצי מאחי לא לקחתי אותה פשוט כי היא ענקית ולא תכנס לבאג'ז של האוטו שלנו.
    בסוף קנינו בבה קומפורוט סטרייטי מתוך שיקול שהיא מתקפלת מטרייה
    קלה לנשיאה, מחיר אטרקטיבי יחסית והביקורות עליה טובות. תעשי בדיקה אלו פרמטרים הכי חשובים לך ואז תבחרי מה שעומד בקריטריונים שלך.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה