היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
קיבלתי מהמיון אתמול בגלל דלקת חריפה בסינוסים שהתחילה כמעט להתפשט.. הבאסה זה שזה עושה לי ממש בחילות!! מישהי השתמשה?
11 תגובות
עמוד 1
אוגמנטין זה אנטיביוטיקה חזקה ומעולה..החלמה מהירה מאמי
תודה רבה נשמה!!
בכיף מאמי
כדאי להתקשר לשאול אם זה בסדר שיש לך בחילה כדי לוודא שאין לך רגישות לאוגמנטין. יש לך רגישות לפניצילין?
יש לך עוד תופעות לוואי? כאבים, צבע שונה לשתן/צואה? הבלוג שלי
טלו'ש, כמו שרשמו לך אוגמנטין היא קטלנית- אבל עובדת... לא לשכוח לקחת פרוביטיקה!!
החלמה מהירה מותק
אני גם מאוווווד עייפה.. השאלה היא אם כדאי להתקשר כי זה כבר הכדור השני שאני לוקחת וחוץ מבחילות ועייפות כרונית בסך הכל בסדר ב״ה.. ולא נראה לי שאני רגישה לפניצילין קיבלתי בלידה בעירוי והיה בסדר
אוגמנטין קטלנייי אששששששש
לי נתנו פעם אוגמנטין ומסתבר שאני רגישה לזה , לכי לרופא ואולי יחליפו לך לאנטיביוטיקה אחרת
יאלללללה.. עוד 8 וחצי יום למנאייק
אני אתמול קיבלתי אותה והזויייייייייייייייי בגלל חתך קטן באצבע... ע"י נייר קטן...וזה הזדהם ונהיה סגול עם מוגלה.
זו תופעת לוואי הכי שכיחה ...קת לא נעים אבל יעבור , וכמובן כמו שיעל כתבה מאוד חשוב לקחת פרוביוטיקה ,גם כי זו אנטיביוטיקה מאווווווווד חזקה