היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בננות, מחר על הבוקר אני נוסעת לבי"ח מאיר, יש לי תור להיפוך חיצוני... אמאל'ה, אני כ"כ מפחדת, המחשבות על זה לא מפסיקות ואני כבר מתה להיות אחרי ושהכל יהיה בסדר! אז בבקשה, תחזיקו לי אצבעות בכל הכוח, גם ברגליים
חשבתי עלייך היום.. תהיי חזקה מחר ואנחנו נתפלל בשביל רק לבשורות טובות!
תדאגי שזה יהיה דר קנטי פייס: ortal_hori
ים הצלחה אהובה שלי
בהצלחה מותק
תודה אהובות! קרן - זאת המשאלה שלי...הלוואי!
הלוואי וכבר התהפך לבד!
ואם לא אז שיעבור קל ומהר!
בעיקרון שקבעת את התור היית צריכה לוודא שזה אליו אבל.. אל דאגה הוא בכל מקרה בודק כל אחת שמגיעה ומחר אבי אמר לי עכשיו שזה יום שקנטי בד״כ עושה את ההיפוכים.
בכל מקרה את יכולה להתקשר ולוודא מולם.
וכמובן שוב בהצלחה
הבנתי....הלוואי וזה יהיה הוא. לא הייתי רוצה רופא אחר האמת. שמעתי שהוא תותח!
בהצלחה מותק! מקווה שהוא התהפך כבר ולא יהיה צורך בהיפוך כלל. בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
בהצלחה!! מקווה שהנסיעה תיהיה לחינם
המון המון בהצלחה
בהצלחה רבה!
המון המון בהצלחה.
בהצלחה! שיהיה מהיר וקליל ושהילדון יתפוס תנוחה טבעית עם הראש למטה
בטח שבהצלחה shira
בהצלחה!!!!!!!!!!!!
מאמי בהצלחה!!!! הייתי בסטאז' במאיר ועושים שם המון היפוכים, הם ממש מעולים! חבל שלא באת כשאני הייית שם
מקווה שיעבור בקלות ומהר. אנו ממתינות לעדכון שהכל בסדר, ושהנסיעה הייתה לחינם! (אמן אמן)
בהצלחה מאמי
מחזיקה מלאאאא
בהצלחה
המון בהצלחה!!!!
מקווה שתופתעי ושהוא התהפך לבד!!!
יאי נהדר ממי איך שאני שמחה בשבילך.. הבייבי שלך מלא הפתעות. עכשיו נחזיק אצבעות ללידה קלה כתרנוגלת וזהו
תחמנון קטן, כבר בבטן עשה לך תרגיל
איזה יופי בשורות טובות
דייייייייי
איזה כייף!!!!!!! פייס: ortal_hori
יו מאמי איך אני שמחה לשמוע. כל כך קיויתי שזה מה שיהיה. עכשיו מה שנותר לאחל לך זה לידה קלה ושתצאי בידיים מלאות. בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
אולגוש כמה אני שמחה לשמוע! ממושמע הנסיך שלך עכשיו ראש שקט וצפייה לרגע המיוחל
איזה יופי!!!!!! מאמי שימחת אותי מאוד מאחלת לך לידה קלה קלה כתרנגולת וידיים מלאות [/center]
איזה יופי!!!
אני ממש ממש שמחה לשמוע דווקא דיברנו עליך בשישי העיקר שיהיה בקלות ובעה בידיים מלאות
איזה יופי ב״ה!
התפללתי בשבילך שזה מה שיקרה - שתגיעי להיפוך ויראו שהוא כבר התהפך לבד... זה מה שקרה עם בעלי (לפני 38 שנים)
איזה כיף!!!
אושר אושר אושר תודה לאל!!! כיף לשמוע שיהיה בקלות ובידיים מלאות!! [/center]
איזה כיף!
יאללה אוטוטו קישטא וב"ה שיהיה בקלות ובידיים מלאות
כמה מרגיע! יופי,כמה שאני שמחה לשמוע! כל-הכבוד!!! רק אנרגיות-טובות,מחשבות-טובות והכל מסתדר לטובה! זהו,כעת באמת רק לצפות לרגע-המתאים,כדרך-הטבע,אין מרגש מזה! shira
יששש יששש אני ממש שמחה בשבילך!!
כמה כיף היה לי לקרוא את זה .. ממש החזקתי אצבעות בשבילך!