יש לי ילד ממש רגיש - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• אתמול הוא חזר הביתה וסיפר שאחת הילדות (חברה טובה שלו) צעקה עליו ולא נתנה לו לשבת בשולחן הציור. שאלתי כמה ילדים היו והוא ענה 5 ואפשר 6 ילדים.

הוא סיפר שבכה בגלל שצעקה עליו ומיד אחרי זה התחילו לחגוג יום הולדת בגן...ובזה זה הסתיים בגן.

אתמול הילדים ישנו אצל אמא שלי והיום כשדיברתי איתה היא אמרה שהוא אמר לה שהוא "מדלג על אירוע שיש לו" בגלל שהוא נמצא אצלה. היא הסבירה לו שהוא לא צריך לדאוג ושנבוא לקחת אותו. הוא ענה שהוא לא רוצה ללכת בגלל שהחברה צעקה עליו.

שוחחתי איתו בטלפון ואמרתי לו שהחברות האחרות (3 חגגו יחד) יהיו עצובות אם הוא לא יגיע ושאנחנו נבוא לאסוף אותו אחרי ארוחת הצהריים.

הוא הלך ליום הולדת ושמח...

ממש בסוף הוא ראה את הילדה וקרא לה "XXX, את מוכנה להגיד לי סליחה?"

הילדה שאלה על למה והוא הזכיר לה. היא נפנפה אותו ואמרה שזה בכלל לא היה אתמול והמשיכה ללכת. אבא שלה היה לידה ואמר לה לבקש סליחה אבל היא המשיכה ללכת והוא אחריה.

ואז הוא אמר לי "לא הייתי צריך ללכת ליום הולדת"

הסברתי לו שלפעמים ילדים מעליבים/פוגעים מבלי לדעת שזה מה שהם עושים, זה לא בכוונה..... אבל הוא כבר נעלב
13 תגובות
עמוד 1
  • אויש איזה מתוק!!!
    כל הכבוד לו שהוא יודע להגיד בדיוק מה יושב לו על הלב ועוד עמד על שלו ודרש ממנה להתנצל
  • איזה מתוק
  • סיון, את לגמרי צודקת!
  • איזה נסיכי.. תחבקי אותו חזק חזק ותסבירי לו שרק היא מפסידה!

• אוי. מסכנצ'יק
  • מתוק!
  • אני לגמרי עם סיוקוש
    shira

• גלי, זאת דווקא אחת החברות הכי טובות שלו! והיא בדר"כ ילדה מקסימה. איך שבאתי לקחת אותו מהיום הולדת היא נתנה לרום אופיר הפתעה משקית ההפתעות...
    אני חושבת שהיא פשוט בכלל לא ייחסה משמעות לאירוע...

מרווה, יש שנה ו- 4 חודשים בין הילדים
  • גם לנדב יש חברה בגן שהיא החברה הכי טובה שלו ובכל זאת זה לא מונע ממנה להיות קצת ביצ'ית (מסתבר שנדב אוהב אותן ככה
  • אויש איזה מאמי
    פייס: ortal_hori

• אוי הוא כזה מתוק!!! לא פלא שאמילי מתה עליו....
    איזה יום היא נתנה אגרוף לנטלי, אח"כ שדיברנו על זה אז היא אמרה 'אני פשוט ילדה מאוד רגישה' חחחחח
    פעם אמילי אמרה לי שX אמרה לה שהיא עקפה אותה בתור והיא בכתה, וכשניסינו לרדת לעומק הדברים הסתבר שאמילי באמת עקפה..אז אמרתי לה שאולי לא היה לה נעים לשמוע אבל גם לחברה היה לא נעים שהיא עקפה אותה..חברים יכולים לפעמים להיות לא נחמדים..וזה כולל גם אותה.

• אוי איזה מתוקי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה