עצמאות חורפי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי. נראה שביום העצמאות יהיה קצת קר ואולי קצת גשם. היינו אמורים ליסוע למושב ל"על האש" ("פיקניק" מבחינתנו, כי מטעמי כשרות לא נאכל מהבשר ונביא אוכל מהבית) עם המשפחה המורחבת מצד אבא שלי, כלומר הדודים והדודות שלי ובנות הדודות שלי והילדים שלהן. עכשיו בעקבות תחזית מזג האויר לא כל כך בא לי ליסוע. בדרך כלל יושבים שם בחצר הרחבה והירוקה והכלבים מסתובבים מסביב ואפשר ללכת לראות את כל החיות שאשתו של דוד שלי מחזיקה ואני נהנית מהירוק, השמיים והשמש. אם זה יהיה אפרורי זה לא יהיה אותו הדבר. מצד שני, אני לא רואה את החברה האלו הרבה. האופציה החלופית היא לקחת את החיים באיזי בבית, ולהכין ארוחה טעימה ומפנקת. עד כאן חפירה
5 תגובות
עמוד 1
  • גם אני התבאסתי בגלל מזג האוויר
    פייס: ortal_hori

• אני לא מרגישה צורך לנסוע ולהתנתק. יש לי רק יסורי מצפון שיש אנשים שלא יוצא לי לראות כל השנה ואני לא ממש רוצה ללכת. אני פשוט יכולה לדמיין את השיחות כבר בבית. אלו תמיד אותן שיחות משעממות ומונוטוניות.
  • לנסוע ולקחת קרדיגנים ...
  • מה שבא לך.

אני אוהבת להיפגש ולהתאוורר
    פייס: ortal_hori

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה