שואלת גם פה-דמי לידה דחוף!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני בחודש תשיעי וחושבת כבר על הגשת התביעה לדמי לידה לביטוח לאומי וכבר נלחצת מעכשיו
    רציתי לשאול האם יש בנות שיודעות מה עליי לעשות במקרה הבא:
    התחלתי לעבוד בחודש 08/2010 ועבדתי שם עד 9/2012 כולל(סה"כ 2 שנים+2 חודשים)הפסקתי את עבודתי שם וחיפשתי עבודה במשך חודשיים, בתקופה זו קיבלתי דמי אבטלה.(חודשים 10-11/2012)
    בחודש 12/2012 התחלתי לעבוד במקום עבודה חדש שבו אני נמצאת עד עכשיו (כבר קרוב ל5 חודשים)
    עכשיו אחרי כל המגילה הזו, כשאני אצטרך להגיש תביעה לדמי לידה מה אני צריכה להביא?
    תלושים: של מי? כמה חודשים?
    אישורים מהמעביד: מאיזה מעביד?
    אישורים בכלל: קבלת דמי אבטלה?

האם זכאותי לדמי לידה מלאים נפגעו עקב כך שעבדתי אצל 2 מעבידים? או שהיו לי חודשיים באמצע שלא עבדתי?

כל עזרה תתקבל בברכה גדולה!
4 תגובות
עמוד 1
  • אני חושבת שאת צריכה להביא תלושים ממקום העבודה הנוכחי. זה שעבדת בכמה מקומות זה רק יגרע ממך את האפשרות להארייך את חופשת הלידה מעבר למאושר (אני חושבת שזה 14 שבועות בתשלום והיתרה עד לחצי שנה מרגע הלידה בחינם)
    דמי הלידה ינתנו כפי ממוצע שלושת החודשים שקדמו ליום הלידה שלך.
    בכל מקרה למען הסר ספק כדאי שתתיעצי עם נציגי ביטוח לאומי, לפני הגשת התביעה.

חודש פורה לכולנו.... :)
  • שמעי, אין לי משוג, אני גם לא מנוסה...
    אבל מה הבעיה ביום שאת הולכת לביטוח לאומי להביא את התלושים מ-2 המקומות, אם יבקשו, יבקשו...
  • לא הבנתי למה אם אני מביאה תלושים מ2 המעסיקים (שזה אני בכל אופן חייבת כדי להגיש בקשה לדמי לידה) זה ימנע ממני ת האפרות להאריך את החל"ד יותר מאשר 14 שבועות בתשלום?
  • למיטה ידיעתי עד חצי שנה את זכאית בכל מקרה ( מתוכם 14 שבועות בתשלום). יש נשים שרוצות להאריך מעבר לחצי שנה וזה תלוי וותק בעבודה.

חודש פורה לכולנו.... :)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה