היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הבוקר הייתי אצל רופא נשים הוא עשה לי אולטרסאונד בטני ( אני שבוע 7) ואמר שכרגע אין דופק הוא ראה נקודה אחת קטנה שאל אותי אם הווסת שלי סדיר אז עניתי לי פעם הוא מקדים בכמה ימים ופעם מאחר בכמה ימים ופעם מגיע באותו תאריך חודש אחרי אז הוא אמר שיכול להיות שהביוץ היה מאוחר ואין מה לדאוג. נתן לי הפניה לאולטרסאונג וגנלי לעוד שבוע-10 ימים לעשות וגם נתן לי הפניות לבדיקת דם, שקיפות עורפית, סקירה מוקדמת ואמר שאני כבר צריכה להזמין תור. ואמר שכל עוד אין דימום אז הכל בסדר וגם יש לי בחילות ועייפות. ועדיין אני דואגת זה הגיוני שבשבוע 7 אין דופק? והאם אני צריכה להזמין כבר תורים כמו שהוא אמר? יכול להיות שאני סתם לחוצה?
17 תגובות
עמוד 1
לי היה ביוץ מאוחר וגם רק בשבוע 7+6 ראו דופק ותיקנו את גיל ההריון ל6+2. אצלי זה גם התבטא בכך שביום האיחור הראשון והרביעי יצאה לי בדיקה שלילית ורק ביום האיחור התשיעי יצאה לי בדיקה חיובית
יעל, אמא של יונתן ואיתמר
לפעמים יוצא שהיה ביוץ מאוחר. אין לך מה לדאוג. תחזרי אחרי 10 ימים ותראי שיהיה דופק ושהכל יהיה בסדר
גם אצלי תיקנו את תאריך הווסת כי הביוץ היה מאוחר :)
אז אני מחזקת את דברי הבנות , תלכי בעוד שבוע ותראי שהכל יהיה בסדר
בהצלחה !!!!
מכיוון שאני יודעת מי את :) אני יכולה להבטיח לך ב 99.99999999999999% שהכל בסדר :) רוב הסיכויים שהיה לך ביוץ מאוחר
למה עשה בטני? מאוד קשה לראות משהו בשבוע הזה
בע״ה יהיה בסדר בבדיקה הבאה בהצלחה
בהריון האחרון, למרות שידעתי את יום ה"אקשן" במדיוק (זה היום היחיד שלא הינו מוגנים) עדיין היה לי תיקון של השבועות לרוב רופא יכול לראות האם שק ההריון נראה תקין (צורה שלו וכו), ולכן אם משהו היה לא תקין הוא היה אומר לה שככל הנראה משהו לא תקין. ברגע שנתן לך הפניות, אני מאמינה שהוא רואה שהשק תקין.
יפתי כמו שאמרתי יהיה טוב בע"ה בטוח מדובר בביוץ מאוחר.
תודה רבה בנות יקרות ביום החמישי הקרוב יש לי אולטרסאונד מקווה שעד אז יראו
הרופא שלי הסביר לי - ביוץ מאוחר - עובר קטן - מיכשור ישן
אני בטוחה שהכל בסדר!
כמו שאמרו לך בעה שהכל תקין בהצלחה
אם הרופא כבר הפנה אותך לכל הבדיקות שציינת סימן שבאמת אין לך מה לדאוג וכן - זה אומר שהגיע הזמן לקבוע תור לכל הבדיקות הנ"ל!
תהיי רגועה אני בטוחה שהכל בסדר..גם לי היה את הבעיות האלה, ואצלי בכלל לא ראו עובר באולטרסאונד של הקופת חולים..את הבדיקההאחרונה עשיתי במכון אולטרסאונד ולא במכשיר של הרופאה בחדר אז תקחי בחשבון שגם זה משפיע על תוצאות הבדיקה..בקיצור הכל בסדר תהיי רגועה בעיקר אם יש לך בחילות ואת עייפה אז זה מראה על התפתחות תקינה
תקווי לטוב
לא לדאוג.. לפעמים הביוץ מאוחר ולא רואים דופק .. תבואי בעוד 10 ימים ויהיה בסדר . בנתיים אל תקבעי תורים לדעתי .. חכי אל תקדימי את המאוחר .. ת יהיי רגועה עם הדופק קודן
הגיוני מאד, גם אצלי היה ביוץ מאוחר.
ראו דופק רק בשבןע 8
יהיה בסדר פייס: ortal_hori
יכול להיות אם היה ביוץ מאוחר. דרך אגב מוזר שבשבוע כזה עשה לך אולטראסאונד בטני ולא וגינלי כמו שבדרך כלל...