נשירת שיער נוראית... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני לא חושבת שבזמן ההיריון היתה לי נשירת שיער נוראית כמו שיש לי עכשיו.. אומרים לי (בעיקר אמא שלי) שזה בגלל ההורמונים והעובדה שאני עדיין מניקה.. אבל זה נראה לי שזה מוזר כי בכל זאת עברו כבר כמה חודשים מאז הלידה.. - למישהי כאן גם היתה נשירת שיער שהחלה כמה חודשים אחרי הלידה?
    בכלל חשבתי לעשות אולי איזה שינו ואני רוצה לקנות מכשיר להחלקה של השיער - יש למישהי המלצה? הבנתי שבייביליס נחשבים לטובים, זה נכון?

אהבה- יש בי כל כך הרבה אהבה - והיא תנצח!
    ??????????????????????
7 תגובות
עמוד 1
  • תמתיני עם הבייביליס למינהם.
    נשירת שיער אחרי הריון זו תופעה ידועה והגיונית.
    אל תדאגי את לא תישארי קירחת.
    תקפידי על ת**** נכונה, ואם את מודאגת תעשי בדיקות דם לוודא שכל הויטמינים ברמה מספקת.

אבל שוב פעם, זו תופעה ידועה.
  • לא הייתי קונה שום מחליק שיער עד שהנשירה לא עוברת, מה גם נשירה וגם שיער שרוף?? תחכי.
  • זה לגמרי טבעי.
    במהלך ההריון השיער כמעט ולא נושר, כאשר בימים רגילים אנחנו מאבדות כ-70 שערות ביום. אז, במהלך החודשים שלאחר הלידה, השער חוזר למצבו הרגיל, ונושרות שערות "שהיו אמורות" לישור במהלך תשעת חודשי ההריון.

אצלי עשיתי תחרות ביני ובין שני חתולים פרסיים, מי משיר יותר שיער, ואני ניצחתי את שניהם ביחד.

בסוף זה עובר...

בלה בייבי המשווקת הרשמית של עגלות בייבי אקטיב בישראל.
    www.babyactive.co.il
    או בפייסבוק:
    http://www.facebook.com/BabyActiveIsrael
  • מה שליבי אמרה
  • אוקי שכנעתן אותי.. בלי בייביליס לבינתיים.
    העיקר שאני אפסיק כבר להנשיר..

• כן זו תופעה מוכרת
    גם אצלי התחיל חודשיים אחרי הלידה ואפילו לא ידעתי שזה קיים .. זה נמשך אצלי 3 חודשים והזיער לא הפסיק לנשור
    יש הרבה מחזקים למינהם בסופרפארם .. אני לא השתמשתי זה הפסיק לבד ...

• עוד לא חוויתי את זה, אבל קראתי שאכן יש נשירה אחרי ההריון של כל מה שלא נשר במהלכו..
    אבל
    ליתר בטחון ממליצה לך לעשות בדיקת דם לבדוק רמת ברזל, המוגלובין ובי12. נשירה רצינית ממש יכולה להגרם ממחסור באלה, שעלול להיווצר אחרי הלידה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה