דחוףףף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ד״ר אני בהריון ראשון שבוע 38 רציתי לדעת בבקשה בנוגע לעמדות לבידוק בטחוני בבתי החולים בקניונים ובתחנות הרכבת ..אני נוסעת הרבה ברכבת ולכן עוברת הרבה במתקן לבידוק בטחוני האלקטרוני שמאתר מתכות ורק אתמול פעם ראשונה כשהלכתי לביקור חולים בבית חולים המאבטח אמר לי לא לעבור דרך המכשיר אלא מהצד שאלתי למה הוא אמר שאסור בהריון שיש בזה קרני רנטגן או משהו כזה ..מעולם לא שמעתי על זה וגם רופאת הנשים שלי לא הזהירה מזה אני נורא מודאגת ..האם זה מסוכן באמת ?? מה יכולות להיות ההשלכות של זה במידה ועברתי שם הרבה פעמים ??? תודה רבה  
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

לא מדובר בקרני רנטגן
    אינני מכיר מחקרים שמצאו לזה השפעה רעה
    אך מכיוון שמאוד קל להמנע מזה, זה מה שעושות הרוב

נסי להתייעץ עם אחד ממרכזי הייעוץ התרופתי בהריון

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה