כואב לי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מישהי יודעת איך להקל על כאבים בצלעות שיש לי כבר שעה ?? זה ממש מתיש אני מנסה ללכת לשבת לשכב שום דבר לא עוזר :(

Liri27
5 תגובות
עמוד 1
  • אולי תמתחי?
  • איזה סוג כאב זה ? דוקר ,לוחץ? ניסית אולי לאכול משהו ? תנסי אולי אמבטיה מרגיעה ,אולי זה ירפה את הגוף ופחות שרירים יהיו מכווצים באיזור וזה יקל על הכאב
  • אויי היה לי היה את זה בהריון הראשון וגם עכשיו .
    אוף איזה כואב זה ..
    אני שוכבת ולוחצת על הצלעות ... זה קצת מקל עליי ..

• מה הייתי עושה בלי האחיות שלי!!! אחת עשתה לי מסאז מעולה שהקל על הכאב המטורף הזה השנייה מילאה לי אמבט חם והשלישית הכינה לשתות חם:) אחרי כמה שעות של סבל הכאב עבר
    עכשיו אני בוודאות יודעת שבלידה טבעית אני לא יעמוד ואצרח אפידורל עוד לפני שאני ארגיש צירים אמאלה!!!

Liri27
  • לירי בובה...
    אל תספידי עדיין.

אנחנו הנשים זה עם חזק,
    פשוט הגוף שלנו מנוון כתוצאה מאורח החיים המודרני.

את עוד תראי שתעמדי בגבורה בלידה ובצירים,
    ותעשי הכל בשביל הילד/ה שלך - מבחינה פיזית.

תהיי חזקה,
    התקופה הזו של ההריון תהיה כבדה, מעייפת ומתישה.
    תזכרי שאת כבר יותר מאמצע הדרך,
    ואת צועדת בבטחה לקראת האמהות, התכלית שלך בחיים.

מחזקת אותך ומחבקת
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה