סוגיית העלייה במשקל :) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות!

אני בשבוע 29 +15 קילוגרם שעלו מתחילת ההריון (הראשון). חשוב לציין כי לפני כניסתי להריון עשיתי דיאטת "כאסח"(ירדתי 20 קילו בשלושה חודשים). בחודש השלישי להריון כבר הייתי עשר קילו יותר- כלומר מחודש שלישי עד חודש שביעי עליתי 4-5 קילו.

לשאלתי, האם תקין יהיה להשאר באותו המשקל מחודש שביעי ועד הלידה? אם אשמור כמובן על ת**** נכונה, האם העלייה הדרסטית בהתחלה יכולה "להספיק" עד הלידה? או שהמיתוס שהעלייה האמיתית מגיעה בחודש שמיני באמת נכונה?

ספרו לי דברים טובים! :)
    תודה...
7 תגובות
עמוד 1
  • לצערי אין מנוס...
    גם אני העליתי המון בהריונות, אחכמתחשבנים...
    את ההריון הזה התחלתי עם עודף משקל ועליתי עוד 15 קילו...
    העיקר שנצא בידים מלאות, כל השאר הבלהבלים...
  • בגדול אם את אוכלת נכון (אסור כמובן לרדת בקלוריות בצורה דרסטית זה לא טוב לעובר שלך ,אפשר פשוט מזונות עם פחות שומן ויותר ירקות הכי בריא)
    את לא ממש חייבת לעלות בחודשים האחרונים ,בעצם בטרימסטר הראשון והשני אגרת שומן כדי שיהיה לעובר ממה לקחת בטרימסטר השלישי ,לכן קחי את עצמך בידיים ותתחילי עם קצת הליכות אולי ,לא ממש להתאמץ אם את לא רגילה .משהו מתון
  • הי חמודה, העליה בשלושה חודשים הראשונים היא קרוב לוודאי עליה שלאחר דיאטת כאסח שעשית לפני..
    אני מטופלת אצל דיאטנית שאומרת שהעליה בחודשים האחרונים אינה חייבת להיות כזו דרסטית, בכל מקרה אל תעשי דיאטת כאסח בהריון(!)
    הדיאטנית לא הגבילה לי כמויות אבל מה שהיא כן אמרה לעשות כדי לשמור:
    לאכול כל 3 שעות ותמיד בארוחה חלבון+ פחמימה (זה לבד הביא להורדת כמויות באכילה...) וירקות כמובן
    ולהשתדל להימנע ממתוקים וסוכרים מיותרים
    שיהיה המון בהצלחה והעיקר כמו שאמרו היקרות לפני, שיעבור בקלילות ויסתיים בידיים מלאות
  • אוי אני ככ מבינה אותך!! אני עליתי חודש חמישי 5 קילו אני בהלם עדיין
    אני מקווה שעכשיו לא אעלה עד הסוף מקסימום 2
    אני מתכוונת להתחיל ממש ממש לשמור
    בהצלחה
  • אני עליתי עד כה 13 ק"ג (עם עודף משקל). מאז הלידה הראשונה ועד לפני ההריון הנוכחי (כמעט 4 שנים) ירדתי 30 ק"ג בצורה מאד מאד מתונה. מבינה לליבך כי גם אני לא מעוניינת לעלות יותר מידי. צריך לאכול מסודר, בלי שטויות מיותרות...כך, העליה במשקל תהיה מעליה במשקל של העובר...
  • בהריון הקודם העלתי 13 קליו ובנוכחי בינתיים רק ירד אבל גם ככה אני עם עודף משקל אז זה לא מדאיג אותי עכשיו..
  • בטח שתקין! אין שום כלל לגבי מתי עולים יותר או פחות אצל כל אחת זה אחרת......

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה