איבדתי את האמונה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שזה יגיע מתישהו.
    אני יודעת שאנחנו לא מנסים המון זמן יחסית (שנה וחצי) אני יודעת שלא התחלנו שום טיפול אבל אני לא מרגישה שאני מספיק חזקה בשביל להתחיל טיפולים ומעקבים עכשיו.
    אין לי כוחות :(
    אם הכל תקין והכל בסדר. אם אנחנו מקיימים יחסים תמיד תמיד בזמן הביוץ ויש ביוץ אז למה? למה זה לא מצליח?:( למה?
    קיבלתי הבוקר וכואב לי. כואב יותר בלב מאשר פיזית. לא חשבתי שזה יהיה כל כך קשה. נשבר לי :(
    כולן סביבי מתעגלות, יולדות ואצלנו כלום.
    נמאס לי מה 'בקרוב אצלכם' שקורע לי את הלב. נמאס לי מהשאלות מה אתכם. אין לי כוחות כבר:(

סליחה על החפירה
12 תגובות
עמוד 1
  • שירה דבר ראשון קבלי ממני חיבוק גדול
  • כל כך מזדהה עם מה שאת מרגישה! גם אני כבר איבדתי את האמונה והסבלנות... כל ההתעסקות בזה כבר עושה לי ממש רע!!
    אנחנו גם מנסים שנה וחצי... התחלנו טיפול אבל לא הצליח..

גם אני לא יכולה לשמוע את הבקרוב אצלכם ועוד אחד כזה אני לא יודעת מה אני עושה!!!!

מקווה שנעבור את התקופה הזאת כמה שיותר מהר
  • שירה ומיטל האהובות, קבלו חיבוק ענקייייייי

• יסמין את מדהימה!!
    כבר לא מרגישה כזאת צעירה...תמיד חלמתי להיות אמא ממש צעירה ובאמת אני מזדקנת!!
  • מתוקה אני מבינה את ההרגשה שלך.
    אבל.. אסור לנו להתייאש אנחנו חייבות להמשיך ולהבין שבסוף זה ישתלם למרות כל הסבל הפיזי, אך בעיקר הנפשי.
    בשביל זה כולנו בפורום הזה מחזקות אחת את השנייה.
    גם אצלנו אין שום בעיה ועדיין כבר כמעט שנתיים ועדיין זה לא קורה...
    אבל זה יקרה!! אני לא חושבת על אופציה אחרת.
    גם מסביבי כולן בהריון וחלק כבר ילדו או עומדות ללדת ואני.. הלב שלי נשבר כל פעם מחדש למרות שאלו חברות ושאני מאוד שמחה בשבילן, אבל זה בלתי נמנע.
    תתחילי בטיפולים ובעזרת ה זה יגיע.
    בהצלחה
  • מיטלוש בת כמה את?

• מאמי אני כל כך מבינה אותך
    כי גם אני עברתי דרך ארוכה עד להרייון.הייתי מיואשת הרגשתי פגומה תמיד חשבתי לעצמי אני צעירה בת 24 אין בעיה נראית לעין זרע גבולי אבל אין הריון שנה וחצי 5 הזרעות וגם כלום. היתי חסרת אונים בזמן שכל העולם יולדות ונכנסות להריון אחת אחרי השניה לא היה לי כוחות והנה לאחר שנתיים אני בהריון לאחר הפריה אבל זה שווה את כל ההמתנה והמאמץ מה שאני מנסנ להגיד שגם את תהיי בהריון זה בטוח גם אני היתי חסרת סבלנות ורציתי הריון כאן ועכשיו לצערי זה לא קרה. מזדהה כל כך עם התחושות שלך. 
  • שירה, מיטל,
    וכל שאר הבנות היקרות
    מחבקת אתכן חזק
    חיבוק דב

• שירה היקרה אני קוראת את מילים שלך ובוכה (כאילו אני כתבתי) גם אצלי יש ביוץ ואנחנו עובדים באותו יום ולא מצליח , גם אצלנו הבדיקות תקינות ,מאד כואב לראות את כולן מסביבך מתקדמות ואת תקועה במקום אחד. גם אני קיבלתי החודש למרות תחושה חיובית שהייתה לי , אז תהיה חזקה מתוקה שלי , אני יודעת שזה קשה ,ליהות חיובית ולחשוב חיובי, אצלי בכלל היה כבר היו שני הריונות אחד תקין ואחד לא ,ומהשני עברה יותר משנה וכלום. אני אוטוטו בת 34 אני יודעת שזה לא כל כך הרבה , אבל בכל זאת קשה עם זה ,אני מרגישה שהכל נגדי , הנה בבקשה החודש חשבנו לעשות עוד הזרעה(ריבעית במספר) אבל צבא הגנה לישראל החליטו פתאום שהם זקוקום לאהובי ודווקא בימי ביוץ , והנה עוד חודש של תקווה הולך לפח.
  • וואי אתן פשוט מדהימות, אחת אחת!!!! מחזקות ומעודדות! שולחת חיבוק ענקי ומאחלת שמישהי כבר תפתח לנו את המזל...!

אני בת 28 עוד מעט...
  • בנות אהובות שלי, תודה רבה על התמיכה וההקשבה, תודה על העצות החמות והדאגה!
    אני עדיין לא במצב כל כך טוב, בוכה המון אבל מקווה להתחזק ולעבור את התחושות האלה בקרוב.
    החודש ויתרתי על תחילת טיפול למרות שיכולתי להתחיל, אני עייפה מידי ובלי כוחות נפש חזקים מספיק בשביל זה, בעז״ה החודש יהיו בשורות טובות ואם לא מקווה שיהיה לי את הכוחות להתחיל טיפול..
    שוב תודה לכן, אוהבת המון!
    בהצלחה לכולן וחג עצמאות שמח!!!
  • איזה מדהימות אתן .
    מחזקות אחת את השנייה.
    בתור אחת שמנסה רק חודשיים בטיפולים (רק מסדרת את הביוץ)
    אתן ממש מעודדות!!!
    למרות שאני דיי קוססת ציפורניים עד הרגע שאוכל לעשות בדיקת הריון
    אני כן מסכימה איתכן שצריך לחכות בסבלנות ולנסות לא להישבר כמה שאפשר.
    בסופו של יום הפלא המדהים הזה - יהיה שווה הכל .

בהצלחה לכולן :)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה