היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הי בנות, אז אחרי יום לא קל אתמול שלא הרגשתי את תנועות העובר של הבייבי שלי קמתי בבוקר והמצב היה אותו הדבר- אין תנועות. בשעה 12:00 אכלתי ושתיתי ושכבתי במיטה- כלום אחרי שוקולד היא הזיזה את עצמה אבל שוב לא כמו שאני רגילה. הלכתי לקופת חולים עשו לי מוניטור ונכנסתי לרופא- הוא עשה אולטרסאונד אמר שתקין אבל ביקש ממני ללכת למיון ונתן הפנייה
אני מחכה לבעלי ובינתיים העוברית שלי חזרה לעצמה- בועטת במלוא העוצמה- פעם ראשונה מזה יומיים.
השאלה שלי אם ללכת בכל זאת למיון (כי מוזר לי שהרופא ראה את המוניטור, ראה דופק ואת הבובה שלי ובכל זאת החליט להפנות אותי למיון)
תודה
6 תגובות
עמוד 1
מאמי שלי עניתי לך אתמול שלדעתי תקין הנה, את מרגישה אותה, הכל בסדר. פשוט צפוף לה קצת יותר יש ימים כאלה שהם ישנונים...
אבל רק בגלל הרופא וההתלבטות שלך אני ממליצה בשביל השקט שלך כן לנסוע למיון. לכי תבדקי ותחזרי הביתה רגועה ושלווה. (על מפגש עם הבייבי לא מוותרים
לפי דעתי הרופא לא רצה לקחת אחריות על עצמו והעדיף שתעשי בדיקה נוספת ליתר ביטחון. לפי מה שאמרת נראה לי שזה בסדר.
אני כמו שירה לדעתי הכל תקין אבל בשביל שקט נפשי סעי למיון תעדכני
אם הכל תקין במוניטור וגם אולטראסאונד שזה גם מה שיעשו לך במיון יולדות לא הייתי נוסעת למיון במיוחד אחרי שהיא חזרה לבעיטות הרגילות שלה .בעיניי תמתיני המון זמן לחינם . לא אוהבת שמפנים למיון סתם כשהכל תקין . זה מעייף אותך ומפעיל עומס על מיון יולדות ...
חושבת כמו eski לדעתי אם ראה שהכלל בסדר והיא בועטת לך עכשיו - אין צורך
נתן הפניה - כסת"ח . וככה צריך לדעתי .. שאם ו - תוכלי ללכת .. אבל החלטה שלך
אז לא הלכתי בסוף בינתיים היא חזרה לפעילות מלאה ומקווה שכך ישאר