מה זו השטות הזו ששמעתי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שאסור לישון על הגב או צד ימין רק על צד שמאל ...
    משהו עם זרימת דם , לחץ על אברים וכד' ..

מה?
    אני ישנה על כל הצדדים
    ועד שבוע 25 גם ישנתי על הבטן ( הזוי אבל כן)
    ומעולם לא שמעתי על זה שזה ממש מזיק לישון הגב וימין ...

חברה שלי אמרה לי שככה הרופא שלה אמר לה ולכן היא מתקשה להירדם ...
    זה אמיתי זה?
    הכי כיף לי על צד ימין ....

ואגב - צבי צב לפי החתימה כבר ב 8 .. פששש ואני חשבתי שיש לי עוד כמה ימים (להיות ב 32)
    אבל אם החליט אז החליט ... מי אני שאתערב

11 תגובות
עמוד 1
  • בהיריון הקודם היה לי נוח רק בצד שמאל. לא יכולתי לישון על צד ימין ולא על הגב, הייתי מרגישה לחץ על כל האיברים בבטן

• כשישנים על הגב או על צד ימין לפעמים יכול לקרות לחץ על מה שנקרא "וריד נבוב תחתון", זה כלי דם מלא וורידים שבהריון תפקידו להעביר דם לעובר.
    וכששוכבים על הגב יכול לקרות מצב שהעובר לוחץ על הוריד הזה ואז יש בעיה באספקת הדם אליו וגם האמא מרגישה פתאום רע, על סף עלפון.
    בהריון עם אריאנה אני למשל לא יכולתי לשכב על הגב בחודשים המתקדמים ופעם אחת אחות מטומטמת שעשתה לי מוניטור התעקשה שאשכב על הגב
    והתחלתי להרגיש גלי חום וקוצר נשימה וכמעט התעלפתי. למזלי הגיעה אחות אחרת שמיד הפכה אותי על הצד והכל עבר...
    זה קורה אבל לא לכולן ואם את מרגישה נוח לישון על הגב ועל הצדדים אז הכל בסדר ואין שום מניעה להמשיך לישון בכל תנוחה שתבחרי.
    אם קורה מצב והעובר נמצא בתנוחה שבה הוא לוחץ על הוריד הזה, יודעים מיד כי פשוט מרגישים.

• זה לא אסור (

• על הגב בשכיבה מלאה אני כבר לא מסוגלת אפילו סתם לשכב - הוא ממש לוחץ לי
    על הסרעפת ואין לי אויר! רק חצי שכיבה על הגב זה עוד סבבה...
    אבל אני בהחלט ישנה גם על צד ימין, גם על צד שמאל
    וגם חצי בטן-חצי צד כזה...
    זה לא אסור, פשוט מומלץ לישון על צד שמאל בגלל זרימת הדם לאיברים ובלה בלה בלה
    אבל מי מסוגלת לישון רק על צד שמאל במשך 9 חודשים???

• איך אפשר בכלל לישון על הגב?
  • בואי נגיד שהשלב הזה של להאמין לכל שטות שהרופאים אומריםכבר מאחורי...
    לא מספיק אסור בהריון מלאאאא דברים,גם יקבעו לי איך לישון!?!?
    "אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא..."
  • זה מה שהבנות אמרו
    אני עדיין ישנה על הגב על צד שמאל ומצד ימין
    כי אני לא שולטת בלילה איך אני ישנה

• אני על צד ימין מרגישה דפיקות לב מהירות ולחץ בראש כשאני וד ערה במיטה, שאני מתהפכת לצד שמאל הכל עובר
  • אני ישנה על כל הצדדים - בטן, גב, צד ימין וצד שמאל - איך שאני מוצאת את עצמי - גם ככה אני מרגישה בלילה כמו שווארמה
  • זה לא אסור, זה פשוט לא מומלץ
    כששוכבים על צד שמאל יש זרימת חמצן ודם הכי טובה לעובר

אני ישנה איך שבא לי- צד ימין, שמאל, גב וגם חצי על הבטן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה