שקיפות עורפית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי
    עשיתי היום שקיפות עורפית שהרופא אמר שיצאה תקינה 1:7000 אם אני לא טועה
    אמר לי שיש בדיקת דם לעשות תוך שבוע מהאולטרסאונד שגם קשורה לשקיפות
    איזה בדיקה זו? היא חשובה? אני לא בטוחה שאספיק להביא הפנייה מהרופא לבדיקה ולקבוע תור
    עושים את הבדיקה בקופת חולים?
    הרופא נשים לא אמר לי על הבדיקה הזו כלום... :(
6 תגובות
עמוד 1
  • הבדיקת דם נקראת נראה לי (ותקנו אותי אם אני טועה..) 'תבחין משולש'
    שזאת גם בדיקה סטטיסטית,עשיתי אותה בהריון הראשון ובשני כבר לא עשיתי..
    אני ממש ממש לא מזלזלת בבדיקות ועושה את כולן אבל כל הבדיקות הסטטיסטיות האלה דילגתי עליהן..
    "אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא..."
  • זאת בדיקת תבחין מרובע, עושים אותה בנוסף לתבחין משולש.
    אבל זה לא חובה, זו רק בדיקת סקר

• עזבי אותך ,אל תתבאסי ,לא חובה לעשות את הבדיקה הכל זה בדיקותסקר ויצא לך תוצאה מעולה
  • לא חובה לעשות, אני בכל מקרה עשיתי כי הרופא התעקש למרות שאמר שהכל בסדר..
    קוראים לזה PAPP-A ואת לא צריכה הפניה, רק להביא למעבדות זר את השקיפות וזהו.

בהצלחה!
  • תלוי בקופה, אני במכבי וכן הייתי צריכה הפניה... עושים את הבדיקה במכבי והם שולחים אותה למעבדה חיצונית
    אצלי הרופא אמר שאם אני לא עושה את הבדיקה ביום של השקיפות או הכי מאוחר בבוקר אחרי אז אין טעם בבדיקה, כי הם מסתמכים על תוצאות בדיקת הדם בשילוב האולטראסאונד... מוזר שאמרו לך שבוע...
    בעל מקרה יצאה לך תוצאה מעולה ב״ה ואת בדיקת הדם הזו תעשי שוב בשליש השני. אני לא הייתי נלחצת
  • איך זה הולך? אני צריכה לעשות את הבדיקה במעבדות זר?
    כמה עולה הבדיקה?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה