היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היום יןם שני שהקטנה (בת 3שבועות) מקיאה בנוסף לפליטות רבות. אז מהמוקד הפנו למיון וכאן אישפזו אותנו לבדיקות. עשו לה כל כך הרבה בדיקות ודקירות והמסכנה בכתה וצווחה עד שיצא הנשמה. אמרו יומיים אישפוז. בבקשה תחזיקו לנו אצבעות שזה לא זיהום כמו שחושבים ושנשתחרר בהקדם.
17 תגובות
עמוד 1
רפואה שלמה ושתצאו משם מה שיותר מהר אמן!!! תהיי חזקה בשבילה!! [/center]
שתרגיש טוב הקטנה תהיי חזקה
תרגישו טוב, ושתצאו משם במהירות האפשרית.
גם אנחנו היינו מאושפזים לפני כשלושה שבועות, ואני מאוד ממליצה לשים לב לסטריליות. שימי כל הזמן ג'ל חיטוי ותדרשי מכל אחד שנוגע בה גם לשים את הג'ל. (הן אם זה איש צוות בית החולים, ולאחר מכן בבית).
בנוסף, הייתי ממליצה לא לקלח אותה שם בבית החולים.
החלמה מהירה!
המון המון בריאות
החלמה מהירה לקטנה
החלמה מהירה
תרגישו טובבבב
מחזיקה לך אצבעות שתשתחרר ו׳ כמה שיותר מהר! רפואה שלמה
גם הקטנה שלי היתה מאושפזת בבי״ח בגיל 3 שבועות..
בגלל שהם לא לוקחים סיכון בגיל כזה, לכן מאשפזים אותם
אל תדאגי, אותנו שחררו ביום השלישי לאשפוז
מקווה שתשתחררו מהר והבדיקות יצאו תקינות ב״ה!
רפואה שלמה והחלמה מהירה! שיהיו בשורות טובות ב״ה
רפואה שלמה
אוי מאמי רפואה שלמה תעדכני מה קורה!!! מחזיקה לכם אצבעות חזק חזק
החלמה המירה, תהיי חזקה
רפואה שלמה לנסיכה הקטנה, שתחזור הבחתה במהרה
רפואה שלמה לקטנטונת [/center]
ווואי חמודה מאחלת לקטנה להבריא בקרוב איתן הקטן שלנו אתה הדבר הכי טוב, הכי מושלם והכי מדהים שקרה לנו בחיים. מודה כל יום לאל שיש לי אוצר כזה.