היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בנות אתמול שוב הייתי במיון.. עלה לי הדופק ל 116 ואחרכך היה כל היום בסביבות ה 100 במיון.. הרגשתייי רעעעע.. מסתבר שעלה לי החום בגלל הדלקת וזה היה קשור איכשהו לדופק המהיר , נראה לי , לא בטוח בכלל.. אבל הפעם עשו לי סי טי ראש כדי להבין מה קורה.. זו באמת דלקת בסינוסים.. אין מה לעשות חייב להמשיך עם האנטיביוטיקה.. אבל זה לא העניין. אני נורא מבואסת בגלל ליעד. אני לא עושה איתו כלום כבר 3 ימים הכל אמא שלי
15 תגובות
עמוד 1
דבר ראשון הוא לא ישכח אותך. לא כל כך מהר שוכחים אמא. דבר שני המון בריאות, תמשיכי לקחת אנטיביוטיקה עד סופה, אל תפסיקי באמצע. תנוחי.
נראה לך הוא ישכח אותך? חחחחחחח מצחיקה! זה כמו שתשכחי את אמא שלך!!!
נוחי ילדה ותבריאי מהר ואז תוכלי להנות מליעד כמה שתרצי
הוא לא יישכח.. אל חשש תנוחי ותאזרי כוחות.. החלמה מהירה
מאמוש ליעדי לא ישכח אותך.. לא שוכחים כל כך מהר את אמא.. לא לדאוג יפתי
אם מיקה לא שכחה אותי (אחרי שנטשתי אותה 5 לילות בשבוע למשך שנה...
אוהבת אותכן!!!!
איזו מקסימה את
החלמה מהירה
לא שוכחים כל כך מהר אמא החלמה מלאה
ממוש אמא נדירה כמוך לא שוכחים כ"כ מהר ואת חיבת לשמור על עצמך נשיקות
טלוצ'קה אני ממש דואגת לך עם הדופק המהיר הזה.... אני בטוחה שהכל יהיה בסדר!!!!!!!! אם את רוצה לדבר את יודעת שאני תמיד פה בשבילך חיים
אהובה שלי אחרי כל מה שאת עושה בשביל ליעד מילה שלי, הוא לא ישכח אותך לעולם. הכי חשוב שתנוחי ותתחזקי. רפוא"ש אוהבתותך!
נדבר אח"כ
לשכוח אותך? חחחחח אל תצחיקי אותי..הוא חולה על הריח שלך ומכיר ורגיל אליו עוד מהבטן..הוא יזהה אותך במרחק של קילומטר אז תהיי רגועה מהעניין הזה..תחלימי ותרגישי טוב ותחזרי לטפל בו בכוחות מחודשים
אין כמוכן מדהימות שלי אני אוהבת אתכן מלא.. תמיד גורמות לי לחייך ולשמוח פשוט מ ל כ ו ת !
מאמי זה בסדר זאת רק תקופה והיא תעבור הוא לא ישכח אותך את אמא שלו וזה לא שנעלמת לו והוא לא רואה אותך,את פשוט לא מטפלת בו וזה כי את לא מרגישה טוב.. לכן תנוחי לך ותחשבי שאת צריכה להבריא כדי לחזור אליו..