היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אז...... איך אתן מתכננות להעביר את החג?! אני יתחיל, אז היום לא עשינו כלום כי בעלולי עובד עד מאוחר אבל מחר שנינו בחופש נצא עם הילדים קצת לטייל,נאכל צהריים בכיף,קצת שופינג...וזהו...
י אלה שתפו מה אתן מתכננות... "אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא..."
9 תגובות
עמוד 1
תלוי במזג האויר מחר... הבנתי שיהיה קריר וגשום אבל בתכנון אנחנו נוסעים לגנחיות התנכ"י עם חברים אח"כ לסיבוב בקניון מלחה
היום אני מממש ממש לא מרגישה טוב כתוצאה מעקירה שן אתמול ככה שהיום נשארנו בבית ונתפנק לנו בטלווזיה הישראלית לצד טוסטים בתנור מחר על האש עם כל המשפחה של בעלי ושלי אצל ההורים שלי בכפר יונה
אנחנו חזרנו מההופעות בעיר, היה מאוד נחמד, דידי הררי מנחה והספקנו לשמוע כמה שירים של דודו אהרון
היום היינו בחוץ קצת ראינו זיקוקים
מחר עושים על האש עם המשפחה של בעלי
תכננו לצאת בסוף נשארנו בבית הכי כיף
אתמול ירדנו אל הבמה בננשר- בושה וחרפה של ארגוון!! קנינו נוצצים למיניהם לבנות ושערות סבתא ללהב (איכסססססס כמה זה מגעיל הדבר הזה - גם נועם לא התלהבה מזה) ועלינוו הביתה. היום אנחנו עושים על האש אצל ירדן
אתמול היינו בחוץ וראינו קצת זיקוקים קנינו נוצצים ושערות סבתא היום נעשה על האש עם המשפחה של בעלי
אתמול ניקיתי את הטיולון של איתמר שכבר שנה עומד יתום במרפסת ורק אוסף אבק ,איתמר לא יכול ללכת למרחקים הוא ישר מתבכיין שכואבות לו הרגליים ושנרים אותו ,למי יש כוח להרים ילד בן 4 וחצי ...אחרי ששטפתי את כל העגלה וכבר התחלתי להרגיש שעוד שניה אני אלד הלכתי לנוח במיטה ואיתמר הלך עם אבא שלו לסבתא ואני נחתי שעתיים ואגרתי כוחות ...בעלי היה ממש נגד שנקח את העגלה חשב אני משוגעת עם הרעיונות שלי ,אומר לי מקסימום אני ארים אותו לכתפיים ,כמובן אמרתי בסדר מה שאתה חושב...ולקחנו את העגלה , כמובן שבסוף הוא הבין שזה היה רעיון מצויין וככה אחרי זיקוקים איתמר נרדם לו בכיף בעגלה ואנחנו חזרנו לנו ברגל לאוטו שזה היה מרחק לא קטן בכלל ... היום אני עדיין לא יודעת מה נעשה בנתיים מתעוררת לאט לאט