היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
טוב, אמנם שקד עדיין רק בשלבי המילמולים, אבל יש מישהו אחר במשפחה שמספק את הסחורה
16 תגובות
עמוד 1
חחחחחחחחחחחחחח זה בצחוק או ברצינות????????? הרגת אותי... אין לנו אף אחד כזה במשפחה, וחבל... חח אחרת היה ממש מצחיק
ברצינות אמיתית
אחותי, בשבועות הראשונים אחרי שמיקה נולדה. מיקה היא התינוקת הראשונה במשפחה שלנו, כך שזה היה דיי הלם עבור אחותי. היא פחדה להחזיק אותה (אחותי בת 28) וכשהיא החזיקה אותה, זה היה נראה כאילו הי מחזיקה פצצת מימן רגישה... כל פעם שהחלפנו לה קקי, היא הייתה מזדעזעתתתתתת... פעם היא שאלה אותי ברצינות כשמיקה הייתה בת 3 חודשים: ״מתי אתם מתכוונים לעשות לה דיאטה? היא דיי שמנמנה, יש חוגי ספורט לגיל שלה?״ נו באמת, בחייך! תינוקת בת 3 חודשים! אומרים חמסה טפו טפו אפו
להגנתה של אחותי, אחרי שהיא הסתגלה, היא הפכה להיות סופר נני עבור מיקה.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח את לא מבינה כמה צחקתי עכשיו והילדה שלי צחקה גם בגללי שאלה מה מצחיק וואי זה היה טואובבבב
חחחחחחח ג׳ף אעלק דיאטה
חחחחחחחחח הרס
גם לאחי בן 20 יש יציאות כאלה מזה מזה למה היא עושה לי מבטי רצח למה היא בוכה מה פשר הפרצוף הזה וכדומה
חחחחחחחחח צחקתי בקול!! אדיר!!!! גם אחות של בעלי ככה בוללל! היא יותר גדולה ממני ב 3 חודשים אבל נוראאא נגעלת מרוק של תינוקות ואם אני מנשקת את הקטנצ׳יק ויהיה קצת רוק היא מסוגלת ללכת להקיא
חחחחחחחחחחח בנות הרגתן אותי .. מזכיר לי שאחרי הלידה הייתה איתי מישהי בחדר שרק ילדה .. והיא לא ראתה את התינוק עדיין אז היא שאלה את בעלה מה התינוק עושה בתיינוקייה אז הוא אמר לה ישן מת איזה חמוד הוא ״
סופר נני או לא....אי אפש תמיד לשלותט על הכל... חחח לפעמים זה לטובה! ****
חחחחחחחחחחחח גדול
אוי ואבוי
חחחחח מצחיק.
כשאורי נולד, נכנסתי להתקלח (הוא היה בן 3 שבועות), פתאום נפתחת דלת בעלי נכנס לאמבטיה מחזיק תינוק צורח נותן לי אותו (ואני עם שמפו על הראש) ואומר לי קחי אותו זה מקולקל!!
חחחחחחחחח
חחחחחח לי אין דברים נדירים כאלה במשפחה חחחחח איתן הקטן שלנו אתה הדבר הכי טוב, הכי מושלם והכי מדהים שקרה לנו בחיים. מודה כל יום לאל שיש לי אוצר כזה.